Almelo

Almelo auto huren

Wil je met je familie een amusante familie-uitstap maken of met je vrienden een onvergetelijke tijd beleven? Huur dan een auto in Almelo want die stad staat al jarenlang bekend omwille van haar talrijke musea, prachtige parken en uitbundige attracties. Om er zeker van te zijn dat je het perfect voertuig huurt, moet je een beroep doen op SIXT want wij hebben auto’s uit categorieën zoals personenbusje, compact, bestelbusje, sedan, cabrio, economy, luxe & sportmodellen en SUV. Onze vestiging is gelegen in het centrum van de stad en is dus gemakkelijk te bereiken. Die is ook de perfecte uitvalsbasis als je dichtbijgelegen steden wilt verkennen met je auto. Kom zeker langs voor je topvoertuig.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Almelo

Een Almelo auto huren? Dan ben je er zeker van dat je een voertuig van topkwaliteit bekomt, want onze auto’s zijn ongeveer vijf maanden oud. Of je nu een personenbus wilt huren om met vrienden naar Polman Stadion te rijden voor een voetbalmatch of een economy om met je familie leuke attracties te ontdekken, met SIXT kan het. Zeker omdat je de auto kunt huren voor een dag, weekend of week. Je bestemming gemakkelijk bereiken of afwisselen van bestuurder? Kies dan voor extra’s zoals een navigatiesysteem of extra bestuurder. Je kunt bij ons ook kinderstoelen bekomen zodat de hele familie mee kan.

SIXT diensten in Almelo

Handige tips bij bezoek aan Almelo

Flexibele huuropties:

Als je plannen veranderen, dan helpen wij je graag uit de nood. Bij ons kun je steeds kosteloos annuleren en omboeken, waardoor je je huurauto op een ander moment kunt huren.

One way huur in Almelo:

Ga je een Almelo auto huren? Dan weet je vanaf het begin al hoeveel de huur voor je voertuig zal zijn, want er zijn geen extra kosten verbonden aan de huur.

Autoverhuur onder 25 jaar in Almelo:

Jonger dan 25? Kom dan langs in onze branche, want iedereen die ouder is dan 18 jaar kan bij ons een voertuig huren. Vergeet je identiteitskaart en rijbewijs niet.

Wat te ontdekken in Almelo?

Ben je een geschiedenisliefhebber of fan van pittoreske dorpjes? Bezoek dan Almelo want als je de stad met je compact verkent, dan zul je namelijk kleine huizen, smalle straatjes en bijzondere oude wijken zoals De Riet ontdekken. Ook als je graag musea wilt bezoeken om de wondere wereld van Almelo te leren kennen, dan moet je het stadsmuseum of Wevershuisje als bestemming op je gps ingeven.

Wat te doen in Almelo tijdens de zomer?

Huur een auto in Almelo en rij naar het landgoed in Almelo want de 296 hectare bos en 493 hectare landbouwgrond zien er dan nog prachtiger uit. Geniet tijdens je rondleiding van de wondermooie natuur en verrassende geschiedenis van de familie Van Rechteren. Volg zeker de diverse wandelroutes zoals kunstroute of erfgoedroute want tijdens zo’n wandeling combineer je kunst, erfgoed en natuur. Je dag perfect afsluiten kan met een hapje en drankje op het Amaliaplein.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties