Prijs weergeven

Auto's huren op luchthavens wereldwijd

Natuurlijk kunt u ook op alle belangrijke Nederlandse luchthavens een auto huren bij Sixt Autoverhuur. We hebben verhuurfilialen op Schiphol, Rotterdam airport, Eindhoven airport, Maastricht-Aachen airport en Groningen Eelde airport. Voor het huren van een auto heeft u een geldig rijbewijs, een legitimatie en een creditcard nodig.

Auto huren op luchthaven

Auto huren op Nederlandse luchthavens

Ons kantoor op Schiphol Airport zit op Schiphol Plaza in de uiterste hoek en is heel makkelijk te vinden. Nadat u uw sleutels aan de balie heeft afgehaald, kunt u uw auto in garage P1 oppikken. Bij Sixt Autoverhuur op Schiphol staan alle merken en type huurauto’s voor u klaar. Ook kunnen er premium auto’s gehuurd worden zoals cabrio`s of SUV´s. Net als op ons kantoor op Schiphol, kunt u ook op Rotterdam airport uw auto 24 uur per dag ophalen en inleveren. U bent dus geheel onafhankelijk van openingstijden. Ook op de luchthaven in Rotterdam kunt u profiteren van onze luxe huurauto categorieën.

 

Ons verhuurkantoor op Eindhoven airport staat uiteraard ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor het ophalen en inleveren van uw huurauto. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden en kunt op ieder tijdstip langs komen.

Auto huren op Europese luchthavens

Ook als u op reis bent kunt u op de premium service van Sixt autoverhuur vertrouwen. Of u nu een kleine auto voor uw stedentrip nodig heeft, een SUV voor bergachtige regio's, een luxe cabrio om altijd van de vakantiezon te kunnen genieten of als u een geschikte auto voor uw zakelijke afspraken nodig heeft - wij hebben het juiste type auto voor u!

Uw huurauto kunt u ook via onze App makkelijk en snel op uw smartphone of tablet boeken. Ook kunt u hier de gegevens van uw boeking altijd inzien en wijzigen.

 

Onze collega's op locatie hebben ook altijd insider tips voor u aan de balie. Uiteraard staan zij u graag bij om u een passend advies te geven.

 

U kunt bijvoorbeeld ook op de luchthaven van Mallorca een auto huren en het eiland met zijn mooie natuur verkennen. Tot de favoriete luchthaven huurlocaties horen onder andere Wenen, Londen en Barcelona. Hier kunt u voor uw zakenreis of uw stedentrip een stadsauto huren zodat u helemaal flexibel bent.

 

Geniet tijdens uw volgende reis van de voordelen van Sixt Autoverhuur op de luchthavens in Europa:

  • 24 uur ophalen en inleveren: Is uw vlucht al weer te laat? Op onze meeste airport kantoren kunt u 24 uur uw huurauto ophalen en inleveren. Maar ook op de locaties die deze 24 uur service niet hebben, wordt er op u gewacht wanneer uw vlucht vertraging heeft. We laten u dus nooit in de regen staan!
  • Snelle service: Na een lange dag op reis heeft niemand zin in om in een lange rij te wachten. Daarom hebben wij onze processen op de luchthavens geoptimaliseerd. Op deze manier hoeft u nooit meer lang te wachten!
  • Hoge beschikbaarheid: Met meer dan 200 verhuurkantoren op luchthavens over de hele wereld kunt u bijna op elke luchthaven een Sixt auto huren en van onze premium service profiteren.
  • Speciale aanbiedingen: Bekijkt u ook altijd even onze speciale aanbiedingen voor huurauto’s op de website. Misschien is er wel een actie op uw volgende vakantiebestemming.
Auto huren luchthaven

Auto huren op luchthavens over de hele wereld

Ook in Amerika of bijvoorbeeld Rusland kunt u met Sixt Autoverhuur heel gemakkelijk een auto huren op bijna elke luchthaven. Onze servicemedewerkers op de luchthavens staan altijd voor u klaar!

 

Verder kunt u op elke verhuurlocatie een all-risk verzekering afsluiten. Ook kunt u ervoor kiezen de Sixt huurautoverzekering te nemen en hierdoor uw eigen risico tot €200,- te beperken. Dit is in zowel binnen- als in buitenland een comfortabele extra die Sixt Autoverhuur u aanbiedt. Ook met een diefstalverzekering kunt uw eigen risico inperken.

 

Zodoende kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten, waar u ook heengaat.

Vaak hebben we op de luchthavens voor u vakantie speciale aanbiedingen voor lange termijn autohuur. Maar ook als u de auto maar voor enkele dagen wilt huren hebben we vaak acties en kortingen voor studenten of senioren.

Enkele voorbeelden waar Sixt Autoverhuur op internationale luchthavens aanwezig is: