edinburgh city header
Autoverhuur

Edinburgh

Edinburgh

Auto huren Edinburgh – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het mysterie van de kilts ontdekken in Edinburgh, dat kan met een auto van Autoverhuur Sixt. Als u bij het vliegveld (EDI) direct gaat naar de goedkope autoverhuur, bent u verzekerd van een heerlijke stedentrip, gecombineerd met tripjes naar het natuurschoon van Schotland. Edinburgh is een mooie oude stad met veel historie. Het staat sinds 1995 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De hoofdstad staat bekend om de bijzondere achttiende-eeuwse architectuur. Mijmerend door de smalle straten van het oude centrum ontdekt u heerlijke winkeltjes met typische Schotse tradities, als de kilt. De stad biedt onderdak aan een aantal musea. Een bezoek aan het beroemde kasteel Edinburgh Castle is zeker de moeite waard. U moet er wel een steile berg voor beklimmen. Voor een prachtig uitzicht over de stad en over het Schotse landschap wandelt u via het pad van Waterloo Place naar Calton Hill.

ALLE SIXT LOCATIES

AUTOVERHUUR IN EDINBURGH

Het is zonde om niet buiten de stadsgrenzen te kijken. Autoverhuur en Edinburgh zijn een prima combinatie en het is eenvoudig om een auto te huren in Edinburgh. Wie in Schotland is wil ook een kijkje nemen bij het meer van Lochness. Na een auto huren in Edinburgh gaat de reis via de Schotse Hooglanden naar het mysterie van Lochness waar een groot monster zou leven. Schotland wordt geroemd om de heerlijke whiskey. Niet ver van Edinburgh kunt u een auto huren en een wiskey distilleerderij bezoeken. U kunt ook deelnemen aan rondleidingen en whiskey proeven.

AUTOVERHUUR IN EDINBURGH
Bekijk meer Bekijk minder
GOLFEN OP ST ANDREWS

GOLFEN OP ST ANDREWS

Slaat u graag een balletje? Dan staat spelen op Sint Andrews bovenaan uw verlanglijstje. Deze stad, de bakermat van het golfspel, ligt op een uur rijden van Edinburgh. Een auto huren kunt u in Edinburgh. Via internet kunt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. Sixt, één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, heeft behalve goede prijzen service ook klantgerichtheid hoog in het vaandel. Huurauto's kunnen via internet ook telefonisch en via een reisbureau geregeld worden. Het team van elke vestiging staat voor u klaar en regelt de huurauto van a tot z. Het alles-in-één pakket bestaat uit het verzorgen van de huurovereenkomst, de borg, een all-risk verzekering, verzekering voor een extra bestuurder en eventueel een kinderzitje als u aangeeft dat nodig te hebben. Dat betekent dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en alleen maar kunt genieten van Edinburgh en Schotland.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties