uk birmingham content
Birmingham

AUTOVERHUUR BIRMINGHAM

Het Britse Birmingham is niet langer zoals vroeger het centrum van de metaalindustrie, Birmingham is tegenwoordig een bruisende stad vol leuke bezienswaardigheden! Een auto huren komt hier dus zeker goed van pas. Zowel voor uitstapjes, maar natuurlijk ook voor zakelijke doeleinden. In Birmingham kunt u heerlijk winkelen in het nieuwe winkelcentrum de Bullring of u gaat naar de Birmingham Museum & Art Gallery. U kunt gaan en staan waar u wilt dankzij onze voordelige en praktische service! Bent u ook enthousiast geworden? Kom dan ook bij ons een auto huren! Wij zullen u zeker niet teleurstellen.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Birmingham laat u niet in de kou staan!

 

Een auto nodig in Birmingham? Kies voor de goedkope autoverhuur service van Sixt! Ook in de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk kunt u op onze autoverhuur service rekenen. U kunt auto huren Birmingham vinden op vliegveld Birmingham waar wij dagelijks van 07:00 uur tot 24:00 uur voor u klaar staan. U kunt langskomen en onze deskundige medewerkers helpen u graag verder, bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer +44 8444993399.

uk birmingham content
Bekijk meer Bekijk minder
birmingham small 1

Autoverhuur Birmingham is altijd een verstandige keuze!

Autoverhuur Birmingham is een slimme keuze als u op zoek bent naar een goedkope huurauto zonder al te veel poespas. Wij maken duidelijke afspraken die worden vastgelegd in de huurovereenkomst. U weet precies waar u aan toe bent en u rijdt weg in een bijna nieuwe (nooit ouder dan zes maanden) auto! Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u ook nog eens aantonen dat wij ook écht de goedkoopste zijn! Het plaatsen van een reservering voor autoverhuur Birmingham is snel geregeld, u kunt namelijk bij één van onze filialen langskomen, of u reserveert via de website of de iPhone of BlackBerry app. Daarnaast kunt u ook altijd bellen of de reservering via uw reisbureau laten regelen. Voordat u het weet is alles geregeld

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties