Napels

Een auto huren in Napels

Bij een bezoek aan de bruisende havenstad Napels word je volledig ondergedompeld in het uitbundige en kleurrijke Zuid-Italië. Huur een auto in Napels bij SIXT. Dat kan aan Napels Airport of in het nabijgelegen stadscentrum. Of je eencompacte wagen of een cabriomodel voor een zonnige rit zoekt, met de topvoertuigen van SIXT kan je in alle comfort vlot laveren in het levendige stadscentrum. Onze ruime openingstijden, ook op zon- en feestdagen, maken het makkelijk om in alle flexibiliteit je reis in te delen.

ALLE SIXT LOCATIES

De diensten van SIXT in Napels

De verhuurdienst van SIXT in Napels staat garant voor een vriendelijke klantenservice en betaalbare tarieven voortopvoertuigen. De vloot varieert van handige kleine modellen tot SUV's of stationwagens voor vijf personen. Diefstaldekking is inbegrepen in het basishuurtarief. Interessante bijkomende diensten zoals gps-navigatie, zitverhogingen of kinderzitjes zijn zonder problemen te bestellen. Zowel voor korte periodes als eendagshuur als voor huren op lange termijn biedt SIXT scherpe tarieven aan.

De diensten van SIXT in Napels

Handige tips bij een bezoek aan het sfeerrijke Napels

Geen zorgen om navigatiesysteem:

Klanten die een navigatiesysteem bestellen, krijgen de garantie dat zo'n systeem beschikbaar zal zijn in de wagen.

Autoverhuur zonder creditcard in Napels:

Ook de debetkaarten van de grote kredietkaartbedrijven worden aanvaard als betaalmiddel. De kaart moet op naam van de bestuurder staan.
 

Auto huren in Napels vanaf 18 jaar:

Bij SIXT zijn bestuurders tussen 18 en 25 jaar meer dan welkom, met aangepaste dekking voor de jongere huurders.

Wat te doen in Napels

Bovenal is Napels de stad waar de originele pizza is uitgevonden. In het gezellige historische centrum met zijn smalle straatjes kan je met volle teugen genieten van de zuiderse kleuren en geluiden in de Italiaanse miljoenenstad. Op amper een halfuurtje rijden ligt Pompeii, het legendarische stadje dat door de vulkaan Vesuvius bedolven werd.

Wat te doen in Napels in de winter

Napels is beroemd om zijn eeuwenoude paleizen, zoals het adembenemende Palazzo Reale, en middeleeuwse kastelen, waaronder het Castel dell'Ovo en het Castel Nuovo. Het Teatro di San Carlo is het oudste operatheater van Italië waar de grootste klassieke zangers ter wereld optreden Het stadscentrum is in de winter extra sfeervol dankzij de vele gedecoreerde kerststallen en de beroemde kerstmarkt in de Via San Gregorio Armeno.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties