basel city content
basel city header
Autoverhuur

Basel

Basel

Auto huren Basel – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt autoverhuur is het ideale adres voor iedereen die in Basel over een auto wil beschikken. Zowel in de binnenstad als op het vliegveld van Basel (BSL) kunt u namelijk bij ons terecht voor een ruime selectie in uitstekende staat verkerende huurauto's. Boekt u online of telefonisch, dan kunt u op vliegveld uw auto zelfs meteen na aankomt van uw vlucht al meenemen. Het vliegveld ligt net over de grens in Frankrijk op ongeveer 10 kilometer van het centrum van Basel. In de stad zelf zijn we te vinden in het gebouw meteen naast het Basel Badischer Bahnhof. Dit is het station waar alle treinen vanuit Duitsland aankomen. Ook hier is het mogelijk al voor vertrek via het internet of telefonisch een auto te reserveren. Op deze manier maken we het u wel erg gemakkelijk een auto te huren!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Basel

Autoverhuur en Basel vullen elkaar uitsteken aan. In de stad zelf vindt u namelijk een groot aantal goed met een auto bereikbare attracties. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige middeleeuwse kathedraal, het gotische stadhuis of de vele schilderachtige bruggen over de Rijn. Doordat Basel op een drielandenpunt ligt, is een auto huren ook een goed idee voor als u meer dan enkel de stad wilt bezoeken. Een prima bestemming voor een dagje weg is het romantische Freiburg in het Zwarte Woud, dat net aan de andere kant van de Duitse grens begint. Tevens is het niet ver rijden naar Colmar, een pittoresk stadje aan de voet van de bosrijke Vogezen. Een auto huren in Basel biedt u dus de gelegenheid tijdens uw reis de mooiste bezienswaardigheden van drie landen te ervaren!

basel city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Goedkope autoverhuur en eersteklas service

De vele bezienswaardigheden in en rond Basel zijn natuurlijk overtuigend genoeg om een auto te huren. Toch zijn er daarnaast nog een aantal goede redenen om juist voor Sixt te kiezen. Zo bieden we namelijk uitgebreide mogelijkheden om van tevoren alles via het internet of telefonisch te regelen. Na aankomst in Basel hoeft u dan niet onnodig te wachten. Aanvullende services zoals ruime openingstijden en navigatiesystemen kunnen we u natuurlijk ook tevreden mee stellen. En de prijzen? In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen worden we vaak als zeer betaalbaar omschreven. Met onze vakkundige autoverhuur en Basel als bestemming houdt u dus genoeg geld over voor de reis zelf!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties