Florence

Huur een auto in Firenze met SIXT

Firenze, ook wel Florence is de hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane. Huur een auto in Firenze met SIXT om te kunnen genieten van de prachtige kunst, architectuur en natuur die te vinden is in de stad en omstreken. Je vind ons op centrale locaties, zoals de luchthaven en naast het treinstation. Op deze locaties hebben wij vriendelijke medewerkers die Engels spreken en 24/7 voor je klaar staan. Je kunt dus altijd van ons op aan. Ook heb je bij ons de keuze uit vele verschillende voertuigen. Geniet bijvoorbeeld van jouw reis in een Cabrio of in Luxe model.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Firenze

In zo een drukke stad als Firenze kan het soms lastig zijn om een parkeerplekje te vinden. Met één van onze Compact modellen zit je dan altijd goed, aangezien je zo een kleine wagen er makkelijk tussen kunt proppen. Ben jij op zoek naar een auto met niet te veel poespas die je simpelweg van A naar B brengt? Kijk dan eens bij onze Economy modellen. Voor een zorgeloze reis boek je een dekkingspakket bij. Hoe lang je het voertuig wilt huren is aan jou. Zo bieden wij voertuigen voor weekendverhuur, maar ook wekelijks verhuur aan.

SIXT diensten in Firenze

Handige tips bij bezoek aan Firenze

Autoverhuur zonder creditcard in:

In Firenze worden enkel krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen aanvaard.

Baby- en kinderstoeltjes:

Ook de kinderen kunnen veilig mee op reis wanneer je een voertuig bij SIXT huurt. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om baby- en kinderstoeltjes bij te boeken.

Autoverhuur onder 25 jaar in Firenze:

De minimumleeftijd om een auto te huren bij SIXT in Firenze is 18 jaar, mits je jouw rijbewijs één jaar in het bezit hebt.

Wat te doen in Firenze

Firenze staat bekend om haar prachtige kunst en cultuur. Je kijkt je ogen al uit tijdens een simpele wandeling door de stad. Maak een wandeling over Ponte Vecchio, bewonder het David beeld en bezoek de Basilica di Santa Maria Novella. Huur een auto in Firenze met SIXT om een uitstapje te maken naar Pisa, waar je uiteraard een foto schiet met de Toren van Pisa.

Wat te doen in Firenze in de winter

De omgeving van Firenze heeft talloze mooie plekken om te bezoeken. Pak de auto ook eens naar Lucca. Dit met muur omringde, sfeervolle stadje is er een met veel geschiedenis. Het is ook heerlijk om af te reizen naar Fiesole waar je een berg kunt beklimmen die uitzicht geeft op Firenze en kunt genieten van een thermaal bad in de stad. Voor een meer actieve activiteit ga je naar Mugello. Deze vallei met prachtige landschappen is perfect om te wandelen en te fietsen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties