Venetië

Venetië auto huren

Op vakantie in Venetië en wil je met je eigen vervoer naar de bekende Rialto brug gaan of doorheen de smalle straatjes naar het Sint Marcus plein rijden? Kies dan voor de Venetië auto huren optie van SIXT. Wij bieden je namelijk een uitgebreid aanbod aan auto’s aan waarmee je de stad op je eigen manier kunt verkennen. Of je nu met je geliefde de romantische plaatsen wilt verkennen in een cabrio of met een groep vrienden de uitgaansbuurt van Venetië wilt gaan ontdekken in een personenbusje, het kan met SIXT. Dankzij de verscheidene vestigingen in Venetië kun je nog gemakkelijker een voertuig huren. Boek nu je SIXT huurauto en begin alvast na te denken wat je gaat bezoeken in Venetië.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Venetië

We hadden het al over onze cabrio en personenbusje, maar toch kun je bij SIXT voor nog meer terecht. Wij hebben namelijk ook voertuigen zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, SUV, luxe en sportmodellen beschikbaar. De SIXT auto’s zijn dus perfect voor een solo vakantie, een vakantie in groep, een familievakantie, etc, zeker ook omdat je gebruik kunt maken van onze langetermijn verhuur, wekelijks verhuur, weekendverhuur en eendagshuur. Om ervoor te zorgen dat je vakantie nog vlotter verloopt, kun je extra’s toevoegen zoals een navigatiesysteem, kinderstoelen en een extra bestuurder.

SIXT diensten in Venetië

Handige tips voor een bezoek aan Venetië

Nodigde huurdocumenten beschikbaar:

SIXT zorgt er steeds voor dat je dekking tegen ongevallen, diefstal en andere huurdocumenten voor je klaarliggen.

One-way huur in Venetië:

Als je een voertuig huurt bij SIXT, dan weet je op voorhand waaraan je je kunt verwachten. Er zijn namelijk geen verborgen kosten verbonden aan het Venetië auto huren.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Venetië:

Bij ons kun je onder de 25 jaar een auto huren, zolang je ten minste 18 jaar oud bent. Toon gewoon je identiteitskaart en rijbewijs en stap direct je huurauto in.
 

Wat te doen in Venetië?

Venetië is veelzijdig. Zo kun je er als liefhebber van de Italiaanse keuken terecht voor de Rialto markt en gezellige restaurants rondom het Sint Marcus plein. Je komt ook aan trekken als je een fan van historische gebouwen bent dankzij het Dogepaleis en de Basiliek van San Marco. We raden ook aan om naar het Tronchetto-eiland te rijden want daar liggen de meest romantische gondels van Venetië.

Wat te doen in Venetië in de zomer?

In de zomer moet je zeker de trappen van het Scala del Bovolo oplopen want het uitzicht op Venetië is dan nog zoveel mooier. Verdwaal in de smalle straatjes van het gezellig en romantisch Cannaregio plein, waar je prachtige restaurants vindt. Begin je avond in een gondel tijdens een gondeltour en ontdek al andere leuke plekjes die je de dag erna kunt bezoeken. We raden aan om je avond af te sluiten op het Sint Marcus plein want dan ziet het plein er oogverblindend uit dankzij de vele lichtjes.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties