Madrid

Autoverhuur Madrid

In de hoofdstad en grootste stad van Spanje heb jij zeker een auto nodig om alles wat jij wil zien en doen, waar te kunnen maken. Huur daarom jouw fijne auto bij SIXT autoverhuur Madrid en ga op weg. Op herkenbare en praktische plekken in en rondom de stad gelegen, vind jij zo jouw locatie. Vanuit hier rijd jij snel naar je bestemming in jouw comfortabele sedan of SUV. Reisplannen kunnen veranderen dus kies er daarom voor om later te betalen en wijzig of annuleer je boeking kosteloos. Met onze vriendelijke en engelstalige 24/7 klantenservice ga jij je hele vakantie zorgeloos en veilig op weg.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Madrid

Trek er in stijl voor een weekend op uit met je vriendengroep in één van onze sportwagens of huur een meerpersoons busje voor een roadtrip van een paar weken met hele gezin. Bij SIXT kies je een passende auto uit een ruime vloot, voor kortere en langere periodes. Maak je reis nog aangenamer en persoonlijker met de boekbare extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een dieselauto voor een efficiënte rit of meld een extra bestuurder aan. Zo kan iedereen van tijd tot tijd ongestoord zijn ogen uit kijken.

SIXT diensten in Madrid

Handige tips bij bezoek aan Madrid

Schadedekking:

Je kunt eenvoudig een persoonlijke schadedekking afsluiten om zorgeloos op weg te gaan.
 

Minimumleeftijd:

Je dient minimaal 18 jaar te zijn om een auto te huren. Afhankelijk van het voertuigtype kan deze leeftijd variëren en voor bestuurders onder de 23 geldt een toeslag.
 

One-way huur:

Afhankelijk van het tarief is het bij autoverhuur Madrid mogelijk om op bepaalde voorwaarden een one-way huur af te sluiten.
 

Wat te doen in Madrid

De kunstliefhebber brengt absoluut een bezoek aan het Prado Museum en aanschouwt daar prachtige schilderijen van de 14de tot 19de eeuw van grote Spaanse namen als Velázquez en Goya en internationale kunstenaars als Rubens en Caravaggio. Een uitstapje met de auto naar Toledo mag niet ontbreken. In deze oude hoofdstad van Spanje vind je legio prachtige historische gebouwen.
 

Wat te doen in Madrid in de zomer

Op een stralende dag wandel je heerlijk in je eentje of met je reisgezelschap door het Parque del Buen Retiro. Dit groene stadspark van Madrid met prachtige tuinen is een oase van rust. Bij helder weer beklim je de Faro de Moncloa. Vanaf deze toren kijk jij uit over de bezienswaardigheden en skyline van de stad. Vanuit Madrid rijd je met je auto voor een dagtrip naar Avila en Segovia. In deze steden vind je een rijke historie en waan je je in Romeinse en middeleeuwse verhalen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties