bern city content
Bern

Auto huren Bern – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u Bern op uw gemak per auto verkennen, dan biedt Sixt autoverhuur uitkomst! Deze aangename Zwitserse stad kent namelijk maar liefst twee locaties waar we u van dienst kunnen zijn. Meteen op het vliegveld van Bern (BRN) beschikken we bijvoorbeeld over een Meet & Greet locatie. Dit houdt in dat een van onze medewerkers u op het vliegveld met de sleutels van de huurauto zal opwachten. Na aankomst van uw vlucht kunt u dan meteen de stad in rijden. Uiteraard hebben we ook een vestiging in Bern zelf, welke zich op loopafstand van station Weissenbühl bevindt. Dit is net ten zuiden van de binnenstad van Bern. Voor beide locaties behoort zowel 24/7 ophalen en inleveren als reserveren via het internet tot de mogelijkheden.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bern

Bern is een stad bomvol bezienswaardigheden. Zo vindt u in de op de UNESCO Werelderfgoedlijst staande stadskern bijvoorbeeld tal van historische gebouwen. Een goed voorbeeld hiervan is de middeleeuwse Zytglogge-toren dat over een astronomisch uurwerk beschikt. Minstens zo interessant zijn de prachtige fonteinen uit de zestiende eeuw, terwijl de vele musea die hier verrezen nadat Bern in 1848 de bondsstad van Zwitserland was geworden ook zeker een bezoek verdienen. Meer van de directe omgeving van de stad zien is tenslotte ook een goede reden om een auto te huren. De betoverend mooie, met sneeuw bedekte pieken van de Alpen liggen namelijk net iets meer dan 60 kilometer naar het zuidoosten en zijn in minder dan een uur te bereiken. Autoverhuur en Bern gaan dus uitstekend samen!

bern city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

De voordelen van een auto huren in Bern

Behalve de mogelijkheid Bern en Zwitserland op uw gemak te verkennen, biedt een auto huren van Sixt nog een aantal andere gunstige voordelen. Zo zijn onze huurauto's maximaal een half jaar oud en verkeren ze altijd in prima staat. Aanvullende services zoals het bijboeken van een navigatiesysteem of een kinderzitje vormen natuurlijk ook geen enkel probleem. Via het internet of telefonisch een auto reserveren behoort daarnaast standaard tot de mogelijkheden. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van autoverhuur, zult u tenslotte merken dat we steevast als een van de meest betaalbare verhuurders uit de bus komen. Voor goedkope autoverhuur in Bern en omgeving en uitstekende service bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties