Innsbruck

Auto huren in Innsbruck

Een auto huren in Innsbruck is nu eenvoudiger dan ooit dankzij de SIXT autoverhuur op het vliegveld. Zodra je aankomt, navigeer je snel en gemakkelijk naar onze autoverhuurlocatie op de eerste etage van de terminal. Wat het gebruik van deze SIXT autoverhuur ideaal maakt, is dat hij vierentwintig uur per dag geopend is. Zo hoef je je geen zorgen dat maken dat je lang hoeft te wachten om je reis te vervolgen. Met welk gezelschap je ook komt, er is altijd een geschikte huurauto voor jou te vinden: ga je voor de comfortabele sedan of voor een ruime stationwagen?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Innsbruck

Wil je comfortabel op je eindbestemming aankomen? Huur dan een van onze nieuwe sedans, SUV's of zelfs bestelbusjein Innsbruck. Nadat je jouw ideale huurauto hebt gekozen, rest nog een keuze: met welke opties maak je je autorit af? Deze SIXT autoverhuurlocatie biedt allerlei handige extra’s, zoals: een kinderzitje, winterbanden en een navigatiesysteem. En wees gerust dat je je gewenste huurauto zo lang kunt boeken als je wilt. Heb je hem alleen nodig om naar je eindbestemming te komen? Dan kies je voor een huurperiode van een dag. Blijf je langer? Dan kies je voor langdurige huur.

SIXT diensten in Innsbruck

Handige tips bij bezoek aan Innsbruck

Enkele reis auto huren in Innsbruck:

We begrijpen dat je niet altijd een heen-en-terugreis maakt met je huurauto. Daarom is het bij ons mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis.

Autoverhuur zonder creditcard in Innsbruck:

Voorheen moest men altijd in het bezit zijn van een creditcard om een auto te huren. Bij SIXT autohuur in Innsbruck is dat niet nodig.

Autoverhuur onder 25 jaar in Innsbruck:

Jonge reizigers kunnen gewoon terecht bij SIXT autoverhuur in Innsbruck. Iedereen met een rijbewijs en jonger dan 25 jaar kan bij SIXT een auto huren.

Wat te doen in Innsbruck

Wie Innsbruck zegt, zegt kunst, cultuur en feesten. Je kunt je hart ophalen bij de prachtige architectuur van de oude stad en de pracht en praal van de Hofkirche. Ook de Dom zu St. Jakob is een parel die niet overgeslagen worden. Met je SIXT huurauto rijd je vervolgens naar nog een van de top tien bezienswaardigheden: de Alpenzoo. Deze dierentuin ligt aan de rand van het centrum van Innsbruck.

Wat te doen in Innsbruck in de zomer

Sla Innsbruck ook zeker in de zomer niet over. De stad ligt zo dicht bij de bergen dat je er in mum van tijd bent om heerlijke lange wandelingen in het zonnetje te maken. Daarnaast is Innsbruck vele speeltuinen rijk. De kinderen zullen zich daarom ook goed vermaken. Of ga naar het Audioversum of de Swarovski Kristallwelten. Bovendien heeft de stad een prachtig historisch centrum én hele hippe cafés. Het is dus genieten geblazen om daar in de zomerse zon op het terras te zitten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties