manchester city content
Manchester

Auto huren Manchester – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een representatieve auto huren in Manchester

Bij de autoverhuur in Manchester kunt u bij Sixt terecht voor een prima huurauto. En dat werkt net zo eenvoudig als in Nederland. Geen moeilijk gedoe en ingewikkelde voorwaarden, maar klantvriendelijke condities en een zeer duidelijk contract dat voor u en ons niets te raden overlaat. Wanneer u bij ons een auto huurt, kunt u snel de weg op om Manchester te gaan verkennen. U kunt in Manchester onder andere het fraaie en buitengewoon interessante Museum of Science and Industry bekijken en een bezoek brengen aan de kathedraal van Manchester en de vermaarde Bridgewater Hall waar onder meer het plaatselijk symfonieorkest en het BBC Philharmonic regelmatig diverse muzikale uitvoeringen ten gehore brengen.

manchester city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman car street

De autoverhuur in Manchester is er voor u!

Bij onze autoverhuur staan wij dagelijks voor u klaar om het u naar de zin te maken door u een auto te verhuren die past bij uw wensen en eisen en uw budget. Een auto huren is nergens zo goedkoop als op één van onze locaties Manchester. Wij tonen u dat desgewenst graag aan met een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u zeker weet dat wij geen onzin verkopen. Onze goedkope autoverhuur staat overigens wel voor de allerbeste kwaliteit. Een auto huren bij ons betekend dat u een ruime keuzemogelijkheid uit verschillende aansprekende modellen in perfecte conditie hebt. Een uitstekende kleine stadsauto huurt u bij ons net zo gemakkelijk als een in nieuwstaat verkerende gezinswagen of een zeer luxe model dat geschikt is voor al uw zakelijke bezoeken.

couple smiling outdoors

Een auto huren in Manchester voor veilig en comfortabel vervoer

U kunt bij ons een auto bespreken waarmee u veilig en comfortabel op weg bent tijdens uw welverdiende vakantie of uw belangrijke zakenreis. Na het invullen van de heldere huurovereenkomst krijgt u hiervan een kopie die u van ons ontvangt in combinatie met de officiële papieren die bij de auto horen. Ieder auto die wij verhuren is ruim voldoende WA verzekerd en u kunt de verzekering completeren door bij ons een goede all-risk verzekering af te sluiten met een optimale dekking tegen eventuele door uzelf veroorzaakte schadegevallen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties