cologne city content1
Keulen

Huur een auto in Keulen

Van de luchthaven tot treinstation Keulen centraal: SIXT heeft vestigingen op alle belangrijke locaties in en om de stad. Op Luchthaven Keulen-Bonn kun je op elk moment een auto ophalen of terugbrengen. Maar ook midden in het centrum, vlakbij de beroemde Dom van Keulen. Ook voor bestemmingen buiten het centrum, zoals bij Gremberghoven of Keulen Braunsfeld kun je iedere dag bij SIXT terecht. Bij SIXT vind je altijd een ruim aanbod voertuigen, zoals fijne sedans om je makkelijk in de stad te bewegen. Of comfortabele stationwagons of SUV's om de omgeving op je gemak te verkennen. Met ruime openingstijden en 24-uurs teruggave kun je de huurauto ophalen en afleveren wanneer jij dat wilt.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Keulen

Keulen auto huren: vind je weg makkelijk in en rond Keulen met betaalbare, luxe auto's. Met mooie merken zoals BMW en Volkswagen en nieuwe auto's kun je comfortabel op pad. Je boekt eenvoudig handige extra's die bij jouw reis passen. Boek Comfort Features met bijvoorbeeld parkeerhulp, wel zo makkelijk in een onbekende stad. Je kunt ook extra zekerheid boeken met bescherming tegen diefstal of schade. Voor een leuke vakantie in Keulen en omgeving kies je bijvoorbeeld wekelijksverhuur. Voor een snelle zakelijke afspraak is het ook al mogelijk om voor eendagshuur te kiezen.

cologne city content1

Handige tips bij bezoek aan Keulen

Autoverhuur onder 25 jaar Keulen:

Je kunt al heel laagdrempelig toch lekker comfortabel op reis. Een auto huren in Keulen kan al voor bestuurders vanaf 18 jaar.

One-way huur Keulen:

Bepaal je eigen reisroute. Haal je voertuig op aan het begin van je reis en lever 'm weer in op een SIXT locatie van je eindbestemming.

Flexibele huuropties:

Kies bij het reserveren voor 'later betalen', en je kunt je huurauto kosteloos annuleren.

Wat te doen in Keulen

Keulen auto huren: verken deze historische stad, bekend van de Eau de Cologne, met eigen vervoerBezoek zeker het oude deel van Keulen, de Altstadt. Daar vindt je de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Dom en vele musea. Maar ook buiten de stad is er volop te zien. Pak de auto eens naar de Kölner Zoo, de meer dan 150 jaar oude dierentuin van Keulen. Of rijd naar het stadpark Keulen om lekker te wandelen of relaxen.

Wat te doen in Keulen in de winter

Keulen staat bekend om z'n gezellige kerstmarkten en de sfeervolle lichtjes. De kerstmarkten in het oude centrum zijn altijd populair. Maar bezoek ook eens de markt in het Stadspark. Ga dan gelijk een kijkje nemen vlakbij het hippe en creatieve stadsdeel Belgische Viertel waar altijd leuke voorstellingen en live muziek te vinden is.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties