cologne city content1
cologne city header
Autoverhuur
Keulen
Keulen

Auto huren in Keulen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u een auto huren in Keulen, dan bent u bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres! We staan namelijk op maar liefst 8 verschillende locaties in deze Duitse stad voor u klaar. Zo vindt u onze balie op het vliegveld van Keulen (CGN) en ook op de Hauptbahnhof oftewel ook op het centraal treinstation kunt u op ons rekenen. Daarnaast helpen we u graag verder bij het Hilton hotel nabij de Dom en op bedrijventerreinen aan de rand van de stad zoals die bij Braunsfeld, Ossendorf, Gremberghoven, Suerth en Deutz. Waar u ook zijn moet in Keulen, er zal altijd wel een ruim aanbod van onze goed onderhouden huurauto's in de buurt zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Keulen voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Keulen is de vierde stad van Duitsland en is zowel voor toeristen als zakelijke bezoekers een populaire bestemming. U kunt bijvoorbeeld een auto huren om naar de Dom, de imposante middeleeuwse kathedraal van de stad te rijden. Ook kent Keulen talloze uitstekende musea. De vele romantische kastelen stroomopwaarts aan de Rijn vormen andere leuke toeristische trekpleisters. Gaat u naar Keulen voor uw werk, dan stelt een auto u juist in staat eenvoudig de industrie- en bedrijventerreinen aan de rand van de stad te bereiken. Hetzelfde geldt voor beurshallen in Deutz op de rechteroever van de rivier.

cologne city content1
Bekijk meer Bekijk minder
cologne city small3

Een auto huren bij een degelijke autoverhuurder

Wat ook de reden van uw bezoek aan Keulen mag zijn, voor goedkope autoverhuur in combinatie met uitstekende service staan wij voor u klaar. Zo werd ons bedrijf in een recente prijsvergelijking voor goedkope prijzen bijvoorbeeld nog als een van de goedkoopste verhuurders van Europa genoemd, terwijl we in Duitsland ook al decennia lang bekend staan om onze oerdegelijke service. Onze auto's zijn nooit meer dan zes maanden oud, we vragen een schappelijke borg, inleveren na openingstijden is altijd mogelijk en ook een all-risk verzekering of accessoires zoals een kinderzitje zijn zo geregeld. Voor degelijke autoverhuur in Keulen kunt u dus zonder meer op ons rekenen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties