rome city content
Rome

Rome auto huren

Huur een auto in Rome tegen een aantrekkelijke prijs bij SIXT. Met onze wereldwijde kennis weten wij precies wat jij als klant nodig hebt en zorgen wij ervoor dat jij de beste ervaring krijgt. We staan voor je klaar bij zowel Rome Fiumicino als de Rome Ciampino luchthaven en zitten verspreid met meerdere vestigingen door het centrum van de stad. We hebben een ruim aanbod aan auto’s van topkwaliteit dus laten aan jou de keuze of je in Rome de blits pakt in een luxe sportauto of dat je voor comfort gaat met één van onze Economy modellen. Eén ding is zeker: door hem bij SIXT te huren ben je verzekerd van een jonge auto van topkwaliteit en krijg je daarbij de beste service.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Rome

Genieten van jouw tijd gaat een stuk makkelijker wanneer je mobiel bent. Huur een auto in Rome en laat het Italiaanse zonnetje zijn werk doen in een cabrio of ga op pad met de hele familie in een personenbusje. Om te voorkomen dat je verdwaalt in de smalle straatjes van Rome bieden we de optie voor het huren van een navigatie. Je bent bij ons welkom voor langetermijn verhuur, maar mag hem met eendagshuur na een dagje ook weer inleveren.

rome city content

Handige tips bij bezoek aan Rome

Autoverhuur onder 25 in Rome:

In Italië mag je op de meeste plaatsen al vanaf 18 jaar een auto huren. Onder 25 jaar kan hier wel een toeslag op worden bepaald.zo een 30 graden celsius. Te warm? Zoek dan de schaduw op in stadspark Villa Borghese. Een park met geschiedenis uit de 16e eeuw.

One-way huur in Rome:

Met de one-way huur optie bepaal jij zelf waar je de huurauto inlevert. De perfecte keuze wanneer je niet twee keer dezelfde route wilt rijden!

Flexibele huuropties in Rome:

Bij SIXT geloven we in gemak. Met de optie "betaal later" kun je de huurauto altijd kostenloos annuleren of omboeken.

Wat te doen in Rome

Rome, ook wel "de eeuwige stad" is de oude hoofdstad van het Romeinse Rijk. Het is dan ook een stad vol prachtige Romeinse gebouwen, musea en pleinen. Laat je verwonderen door het Colosseum en ga voor geluk door een muntje in de Trevifontein te gooien. Maak ook eens een trip met de auto naar Parco dei Castelli Romani, een park met prachtige uitzichten net buiten Rome.

Wat te doen in Rome in de winter

Ook in de winter is Rome de place to be. De meeste toeristen komen in andere maanden dus je hoeft je niet druk te maken om in de rij te staan voor de Galleria Borghese. De temperaturen blijven aangenaam en het zonnetje laat zichzelf vaak zien waardoor je zelfs kunt genieten van een pasta carbonara op het terras.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties