rome city content
rome city header
Autoverhuur

Rome

Rome

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Auto huren Rome – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u een auto huren bij SIXT autoverhuur in Rome? Dan staan wij uiteraard voor u klaar met de beste service tegen de meest aangename prijs. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen is bij ons absoluut overbodig, want onze tarieven zijn altijd aantrekkelijk. Daarnaast kunt u bij ons regelmatig gebruik maken van interessante aanbiedingen en acties, ook wanneer u een auto wilt huren in de romantische Italiaanse stad Rome. U kunt gemakkelijk vanuit Nederland al reserveren, op meerdere manieren. Dit kan bijvoorbeeld middels onze app, het callcenter of de website. Ook reserveren via uw reisbureau is goed mogelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze autoverhuur in Rome kent meerdere locaties

Wereldwijd hebben wij meer dan vierduizend vestigingen gerealiseerd in de honderd jaren die wij al achter ons hebben gelaten. Ook in Rome zijn meerdere locaties te vinden. U kunt terecht bij het Termini treinstation, Rome Airport Ciampino en in vele andere vestigingen in het centrum. Onze goedkope autoverhuur biedt u de mogelijkheid een Audi, Mercedes, BMW, MINI of bijvoorbeeld Volkswagen te huren volgens een transparante huurovereenkomst. Uiteraard kunt u ook een navigatiesysteem reserveren tegen een mooie prijs, of gebruik maken van een kinderzitje. Al onze auto's, welke niet ouder zijn dan zes maanden, worden verhuurd met een all-risk verzekering.

rome city content
Bekijk meer Bekijk minder
rome city small

Ontdek de schoonheid van Rome

U kunt een auto huren in Rome om uw zakelijke contacten in stijl te bezoeken, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u tijdens uw vakantie onder de Italiaanse zon gebruik wilt maken van onze autoverhuur. U kunt dan uw dagen inplannen zoals u wilt en de stad ontdekken volgens uw eigen dagindeling. Zo kunt u een auto huren om naar het beroemde Colosseum te rijden, om te gaan genieten van de schoonheid van de Trevifontein of bijvoorbeeld om de Vaticaanse musea te gaan bewonderen. Rome is een stad vol mogelijkheden en met een huurauto van onze verhuur kunt u alle kanten op, zoals u het wilt. Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op als u nog vragen heeft. Wij zijn u graag van dienst.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties