Düsseldorf

Huur een auto in Dusseldorf

Huur een auto in Dusseldorf en ontdek deze prachtige stad en zijn omgeving. Direct vanaf de luchthaven of vanaf het treinstation een auto huren in Dusseldorf? Dat kan want deze locaties hebben hun eigen SIXT vestigingen. Verder heeft Dusseldorf diverse locaties door de stad waar de auto 24/7 ingeleverd kan worden. De Premium Sedan uit de vloot van SIXT stuur je met gemak door de drukke straten van Dusseldorf, in de ruime Stationwagen kan je met gemak al je aankopen kwijt die je na een dag shoppen in deze bruisende stad hebt verzameld. Ook in Dusseldorf huur je een auto via SIXT die past bij het doel van jouw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Dusseldorf


Later betalen of kosteloos annuleren? Een auto huren in Dusseldorf geeft je deze vrijheid. Alle auto’s in de vloot zijn gericht op het reizen in de stad Dusseldorf zelf en in de omgeving. Je kunt als extra bij je auto in de winter een winteruitrusting reserveren met winterbanden of sneeuwkettingen. Ook kun je het hele jaar door kiezen voor extra comfort features zoals parkeerhulp of bluetooth. Kies voor een ruime SUV of minibus via wekelijkse verhuur voor je wintersportvakantie. Een comfortabele Premium Sedan met gunstige tarieven voor de weekendverhuur is ideaal voor een stedentrip.

SIXT diensten in Dusseldorf

Handige tips bij bezoek aan Düsseldorf

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN DÜSSELDORF:

Bij SIXT kan je een auto huren vanaf 18 jaar onder de volgende voorwaarden: je hebt minimaal 1 jaar je B rijbewijs en betaalt met een eigen creditcard.

AUTOVERHUUR ZONDER CREDITCARD IN DÜSSELDORF:

Er zijn tegenwoordig meerdere prepaid creditcards die je ook bij ons kunt gebruiken om bij SIXT te betalen.

BOEKBARE EXTRA'S:

De auto’s die je kunt huren bij SIXT in Düsseldorf hebben allerlei boekbare extra’s zoals kinderzitjes, extra dekkingspakketten, navigatiesysteem of winterbanden.

Wat te doen in Dusseldorf

De Altstad, het oude historische centrum van Dusseldorf, heeft restaurants en terrassen en veel historische gebouwen. Dit is het ideale vertrekpunt voor een korte vakantie in Dusseldorf. Dusseldorf heeft veel musea en pleinen die een bezoek waard zijn. Een auto huren in Dusseldorf geeft je de mogelijkheid om alle bezienswaardigheden te bezoeken zoals bijvoorbeeld de Rijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties