glasgow city content
glasgow city header
AUTOVERHUUR
Glasgow
Glasgow

Auto huren Glasgow – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een bezoek aan Glasgow

Glasgow is de grootste stad van Schotland en kan daarom uitstekend verkend worden met een auto van autoverhuur Sixt. De stad is in meerdere opzichten een bezoek meer dan waard. Glasgow is een belangrijke industriestad met een grote scheepswerf en ligt gunstig om het prachtige westen van Schotland verder te verkennen. Een belangrijke trekpleister is één van de beste winkelgebieden van het Verenigd Koninkrijk. De grootste en meest bekende winkelstraat is Buchanan Street. Ook qua cultuur heeft Glasgow veel te bieden, zoals de Kathedraal van Glasgow. Dit is een prachtige gotische kathedraal, gebouwd in de dertiende eeuw, als één van de weinig middeleeuwse kathedralen volledig bewaard gebleven. Ook als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen in de Schotse stad met een bezoek per huurauto aan de botanische tuinen. De botanische tuinen in Glasgow staan bekend om de broeikassen met vele planten uit tropische gebieden. In de tuinen staat een bijzondere ijzeren broeikas uit de Victoriaanse tijd. Een bezoek aan een van de vele musea, zoals de Kelvingrove Art Gallery of het Centre for Contemporary Art, is tenslotte ook een bezoek meer dan waard.

glasgow city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Gebruik maken van autoverhuur Glasgow

In Glasgow is het mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Echter, een auto huren bij een goedkope autoverhuur als de onze biedt veel voordelen. Zo heeft u met een huurauto meer vrijheid om uw eigen tijd in te delen. Een auto huren is een prachtige mogelijkheid om op comfortabele wijze Glasgow te ontdekken, met uw eigen planning, route en gezelschap. Het wachten op de bus of moeten staan in een overvolle trein wordt u bespaard. Bij autoverhuur in Glasgow gebruiken wij uitsluitend nieuwe auto's die niet meer dan een half jaar oud zijn. Ervaar het reisgenot zelf en huur een auto in Glasgow.

man driving rain

Auto huren in Glasgow

Een auto huren in Glasgow is eenvoudig. U vindt ons in het oosten van de stad op het adres 1-21 Swinton Cresent, Baillies. Een auto kunt u direct op deze locatie boeken, op maandag tot vrijdag van 8-17.30u, op zaterdag van 8-13u en op zondag van 9-12u. Ook kunt u de auto van tevoren reserveren, online of telefonisch. De auto staat bij aankomst voor u klaar. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen we uitstekend uit de bus. Onze huurovereenkomsten zijn overzichtelijk, waarbij u altijd all-risk verzekerd bent. Daarnaast bieden we aanvullende opties, zoals het bijboeken van een navigatiesysteem, kinderzitje of een extra bestuurder. Het ophalen en inleveren van de auto's kan 24/7.

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties