NL Mock
KM packages electric NL 02
KM packages electric NL 03
KM packages electric NL 04
KM packages electric NL 05
KM packages electric NL 06
app schermafbeelding 7
sixt share carsharing nederland

SJIEK SHAREN – SIXT SHARE

Autodelen in Nederland

Een auto wanneer het jou uitkomt

Nu ook in Nederland: grenzeloze vrijheid met carsharing! Een nieuwe manier van automobiliteit zonder hoge kosten; met SIXT share is er altijd een auto beschikbaar bij jou om de hoek. Met één app krijg je toegang tot een grenzeloze hoeveelheid auto’s, een rit waarbij jij de tijdsduur bepaalt en teruggave door heel Nederland in de servicegebieden en bij elke SIXT vestiging. Probeer SIXT share nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Altijd de gewenste auto

Of het nu een compacte stadsauto of een sjiek ruimtewonder is. Kies uit verschillende auto's, probeer nieuwe modellen uit en stap altijd in de juiste auto.

100% elektrisch

Onze Nederlandse vloot is 100% elektrisch. Zo dragen wij en jij een steentje bij aan milieuvriendelijke mobiliteit met het gebruik van SIXT share.

Grenzeloze vrijheid

Pak een auto in onze servicegebieden, te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Je kunt de huur beëindigen in een servicegebied of bij één van onze vestigingen in Nederland.

Altijd een auto in de buurt

We hebben een groot aantal auto's – zo staat de juiste auto altijd bij jou om de hoek.

Flexibel reizen

Beslis spontaan of de reis enkele minuten gaat duren of maximaal 27 dagen. Rij door de stad of ga naar zee – alle vrijheid met SIXT share!

ico fallback icon 40

Onderweg in Duitsland met SIXT share

Gebruik SIXT share ook voor je reizen in Duitsland. In onder andere Berlijn, Hamburg en München zijn de deelauto’s verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.

Het is zo eenvoudig

Download de SIXT app

Download de nieuwste versie van de SIXT app.

Registreren

Vul je gegevens in zodat wij een account voor je kunnen aanmaken. We activeren je account binnen de kortst mogelijke tijd zodat je snel op weg kunt! 

Rijden

Kijk in de app voor de beschikbare voertuigen in je buurt. Reserveer en open het voertuig makkelijk met de SIXT app en je kunt op weg!

zakenman legt koffer in SIXT share Volkswagen e-Golf

Sjiek carsharing

Op zakenreis en snel en gemakkelijk een auto huren? Met SIXT share is dit geen enkel probleem. Open de app, kies een auto en je bent al snel onderweg!

two girls in the city center walking towards their SIXT share car

ALLES IS CARSHARING

Een dagje shoppen in de stad met vriendinnen? Pak een van de Share auto's en parkeer deze kosteloos in het centrum!

sixt share carsharing amsterdam slider 01

Waar wil je naartoe?

Op pad met vrienden? Pak een SIXT share, parkeer 'm tot aan de deur en geniet!

Flexibel en scherp geprijsd

Een prijssysteem dat met jou meedenkt. Je betaalt per minuut en een basispakket kilometers is inbegrepen. Wil je toch langer reizen? Kies dan voor een voordelig uur- of dagpakket. Hierin heb je de keuze de auto minimaal 1 uur te huren tot maximaal 7 dagen! Alle bijkomende kosten zoals laadkosten, onderhoud en parkeerkosten (binnen het servicegebied) zijn voor onze rekening. Voor meer informatie, bekijk onze tarieven.

SJIEK SHAREN is de beste keus voor jou

SIXT share heeft voor iedereen het juiste voertuig. Of het nu gaat om een compacte stadsauto of ruime zakenauto, bij ons vind je een groot aanbod voertuigen.

Bekijk onze vloot
carsharing vloot skoda citigo nissan leaf bmw i3 vw egolf jaguar ipace

SIXT share servicegebieden overzicht

Carsharing - deel een voertuig en huur flexibel op elke hoek van de straat in:

Laat de auto achter bij één van onze vestigingen in de volgende steden

  • Maastricht
  • Groningen
  • Almere
  • Eindhoven

Bekijk ook onze voorwaarden voor zakelijke klanten:

Veelgestelde vragen

Wat is SIXT share?

SIXT share zorgt voor flexibel gebruik van auto's: van huren per minuut tot huren voor meerdere dagen. Je huurt eenvoudig een auto in de buurt waar SIXT share beschikbaar is. Open de auto met de SIXT app, stap in en rijd weg!

Hoe werkt SIXT share?

Met de SIXT app krijg je toegang tot talloze auto's in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met SIXT share deel je auto's met andere gebruikers. Download de SIXT app en zoek naar een auto bij jou in de buurt. Je kunt een auto gedurende 15 minuten gratis reserveren via de app en direct wegrijden. Je kunt de huur binnen het servicegebied of daarbuiten op een van onze 19 SIXT vestigingen in heel Nederland beëindigen.

* Vanaf € 0,19/minuut, vanaf € 59/dag. De prijzen variëren op basis van het tijdstip en de bezettingsgraad. Per dag reis je gratis 200 kilometers. Extra kilometers (>200 km) bedragen: €0,34/kilometer

** Eigen risico van € 950 is standaard inbegrepen. Het eigen risico verlaag je naar € 450 vanaf € 0.04 per minuut (vanaf € 12/dag) of naar € 0 vanaf € 0.08 per minuut (vanaf € 22/dag). De prijzen voor de 'Basic' en 'Smart' dekkingsopties variëren op basis van de geselecteerde autocategorie en de waarde daarvan. De prijzen die van toepassing zijn vind je in de SIXT app wanneer je een auto reserveert.

APP DOWNLOADEN. REGISTREREN. RIJDEN.