sixt share carsharing nederland

Carsharing - SIXT share

Een auto wanneer het jou uitkomt vanaf € 0,19 / min*

SIXT share

Met SIXT share reis je makkelijk van A naar B zonder eigen auto. Reserveer op elk moment, wanneer je wilt, een deelauto via de SIXT app. Je betaalt alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt, SIXT share rekent geen hoge en vaste kosten. Er is altijd een auto beschikbaar bij jou om de hoek in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Open de app, vind de meest dichtstbijzijnde deelauto en start je rit.

Altijd mobiel met SIXT share

SIXT share is jouw mobiliteitsapp voor elke gelegenheid

Carsharing vanaf 19 cent/minuut*

Onze deelauto’s staan voor je klaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Kies een auto uit via de app, stap in en ga op weg. 

Meer informatie over carsharing

Reis van stad naar stad

Met SIXT share reis je moeiteloos van stad naar stad. Beëindig je rit in het servicegebeid van een andere stad en betaal alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt. 

Meer informatie over free floating autodelen tussen steden

Naar het vliegveld

Op de luchthavens van Schiphol en Rotterdam – Den Haag kan je ook een rit met SIXT share starten of beëindigen. Wel zo handig met je koffer in de achterbak.

Meer informatie

Zo werkt carsharing met SIXT share

Seleect

1. Reserveren

Vind met de SIXT app een auto in de buurt en reserveer deze gratis voor 15 minuten.

Choose vehicle

2. Rijden

De auto open je met één klik via de app. Je kunt direct op weg.

Minuteprice

3. Van 1 minuut tot 7 dagen

Je huurt een deelauto vanaf 19 cent per minuut*. Voor langere ritten kies je een voordelig uur-, dag- of kilometerpakket. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

App screen End rental EN

4. Parkeren en beëindigen

Je kunt je rit beëindigen in al onze servicegebieden, ook in een andere stad. Parkeer de auto op een openbare parkeerplaats en beëindig je rit via de SIXT app.

Het is zo eenvoudig

Download de SIXT app

Download de nieuwste versie van de SIXT app

Registreren

Vul je gegevens in zodat wij een account voor je kunnen aanmaken. We activeren je account binnen de kortst mogelijke tijd zodat je snel op weg kunt!

Rijden

Reserveer een voertuig in de app en je kunt op weg! 

app schermafbeelding 7

Grenzeloze mobiliteit – De voordelen van SIXT share

Altijd de gewenste auto

Of het nu een compacte stadsauto of een sjiek ruimtewonder is. Kies uit verschillende auto's, probeer nieuwe modellen uit en stap altijd in de auto die bij je reis past.

100% ELEKTRISCH

Onze Nederlandse vloot is 100% elektrisch. Zo dragen wij samen een steentje bij aan milieuvriendelijke mobiliteit.

Grenzeloze vrijheid

Pak een auto in onze servicegebieden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, of op de luchthaven. Je kunt de huur beëindigen in ieder servicegebied of bij één van onze vestigingen in Nederland.

ALTIJD EEN AUTO IN DE BUURT

We hebben een groot aantal auto's – zo staat de juiste auto altijd bij jou om de hoek.

FLEXIBEL REIZEN

Beslis spontaan of de reis enkele minuten gaat duren of maximaal 7 dagen. Rij door de stad of ga er op uit – alle vrijheid met SIXT share!

GEBRUIK SIXT SHARE OOK IN DUITSLAND

Gebruik SIXT share ook voor je reizen in Duitsland. In onder andere Berlijn, Hamburg en München zijn de deelauto’s verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.

Veelgestelde vragen

Waar is SIXT share beschikbaar?

SIXT share is beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Ook reis je met SIXT share gemakkelijk van en naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam – Den Haag. Je kunt de auto ook inleveren bij elke SIXT vestiging in Nederland.

SLAC 181 640x640

Wat is SIXT share?

SIXT share zorgt voor flexibel gebruik van auto's: van huren per minuut tot huren voor meerdere dagen. Je huurt eenvoudig een auto in de buurt waar SIXT share beschikbaar is. Open de auto met de SIXT app, stap in en rijd weg!

Hoe werkt SIXT share?

Met de SIXT app krijg je toegang tot talloze auto's in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met SIXT share deel je auto's met andere gebruikers. Download de SIXT app en zoek naar een auto bij jou in de buurt. Je kunt een auto gedurende 15 minuten gratis reserveren via de app en direct wegrijden. Je kunt de huur binnen het servicegebied of daarbuiten op een van onze 19 SIXT vestigingen in heel Nederland beëindigen.

* Vanaf € 0,19/minuut, vanaf € 85/dag. De prijzen variëren op basis van het tijdstip en de bezettingsgraad. Per dag reis je gratis 200 kilometers. Extra kilometers (>200 km) bedragen: €0,39/kilometer

** Eigen risico van € 950 is standaard inbegrepen. Het eigen risico verlaag je naar € 450 vanaf € 0.05 per minuut (vanaf € 14/dag) of naar € 0 vanaf € 0.09 per minuut (vanaf € 22/dag). De prijzen voor de 'Basic' en 'Smart' dekkingsopties variëren op basis van de geselecteerde autocategorie en de waarde daarvan. De prijzen die van toepassing zijn vind je in de SIXT app wanneer je een auto reserveert.

*** €10 SIXT share voucher: geldig voor nieuwe klanten zonder bestaande SIXT account en voor het gebruik van SIXT share car-sharing in Nederland.; geldig tot 45 dagen na activatie in de app waarbij de voertuigoverdracht uiterlijk op 31.12.2023 plaats mag vinden]; niet geldig voor derde partijen; contante betalingen of restitutie niet mogelijk; geldig voor enkel gebruik en voor één rit, het resterende bedrag vervalt; wanneer een verlengde reservering is gemaakt maar er geen rit plaatsvindt kan de voucher niet worden toegepast; doorgeven of doorverkopen aan derde partijen is verboden; aanbod kan zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden.