Lyon

Lyon auto huren

Lyon is ongetwijfeld de meest diverse stad van Frankrijk. Je kunt er gaan genieten van wondermooie natuur, merkwaardige musea en schitterende architectuur. Om al de bekende en verborgen kantjes van de stad te verkennen, is het aan te raden om de Lyon auto huren optie. Huur dus een auto in Lyon om snel met je familie in een personenbus naar het Musée Miniature et Cinémate te gaan of met een vriendin(in) doorheen Vieux Lyon te rijden in een compact. Wij hebben verscheidene vestigingen in Lyon waardoor je zeer gemakkelijk en snel een auto kunt huren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT vestiging in Lyon

In elke SIXT vestiging kun je steeds kiezen uit een ruim aanbod aan moderne voertuigen. Zo hebben wij niet alleen een compact of personenbus maar ook economy’s, sedan’s, bestelbussen, cabrio’s, SUV’s en luxe -en sportmodellen. Of je een lange familievakantie wilt beleven of een weekendje weg, met SIXT kan het. Zeker omdat je je auto kunt huren voor een eendagshuur, langetermijn verhuur, weekendverhuur of wekelijks verhuur. Elke vakantie is uniek en daarom kun je voertuig uniek maken met extra’s zoals GPS-systeem, extra bestuurder of kinderstoelen.

SIXT vestiging in Lyon

Handige tips bij bezoek aan Lyon

Ontdek onze boekbare extra’s:

Zoals vermeld kun je extra’s toevoegen aan je auto zoals kinderstoelen of navigatiesysteem, maar je kunt bij ons ook dekkingspakketten bekomen met de nodige documenten.
 

One-way huur in Lyon:

Dankzij de Lyon auto huren mogelijkheid van SIXT weet je op voorhand al hoeveel het huren van je vakantieauto kost. Wij rekenen namelijk nooit verborgen kosten aan na je reis.
 

Autoverhuur zonder creditcard in Lyon:

Bij SIXT kan je niet zonder een creditcard een auto huren. Omdat wij geen cash aanvaarden rekenen wij nooit extra kosten aan als je met de kaart betaalt.
 

Wat te doen in Lyon?

In Lyon is er voor ieder wat wils. Zo kun je er als museumliefhebber terecht voor het ruimteschip-achtig Musée des Confluences. Als je meer de geheimzinnige kant wilt opgaan, dan moet je de geheime doorgangen in Vieux-Lyon gaan ontdekken. Ben je meer te vinden voor cultuur? Dan kom je in Halle Tony Garnier zeker aan je trekken.

Wat te doen in Lyon in de zomer?

Ga in de zomer eens ontbijten in de leuke ontbijtplaatsen in de Cordeliers wijk. Als de zon dan heerlijk schijnt, moet je naar de Jardin du Rosaire wandelen waar je een prachtig uitzicht over de hele stad krijgt. Ga daarna uitblazen op een van de terrasjes van de bistroachtige restaurants om te genieten van overheerlijke lokale gerechten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties