london city content
london city header
AUTOVERHUUR
London
London

Auto huren London – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Londen

Londen is een prachtige stad die centraal ligt in Engeland. Zowel zakelijk als privé is Londen een zeer interessante stad. Stel u staat op Heathrow airport en wil de stad in of naar uw hotel. Kiest u dan voor een taxi of kiest u voor het comfort van een eigen privé huurauto? Sixt maakt het u makkelijk met de autoverhuur service. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor auto's zal het u gelijk vertellen, wij zijn heel voordelig! Daarnaast kunt u ons ook gemakkelijk vinden, want in Londen hebben wij maar liefst 23 service locaties. U kunt dus door geheel Londen bij diverse centrale punten zoals Heathrow Airport, Paddington Station, Wembley, Kings Cross, maar ook bij het Kensington Hilton hotel een auto huren. U kunt hier voordelig en snel over uw huurauto beschikken.

london city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Auto huren Londen, een snelle en betrouwbare service voor iedereen

Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk. U kunt namelijk online via de website uw auto huren, of via de iPhone en BlackBerry app. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken of u kiest ervoor om het via uw reisbureau te regelen. Natuurlijk mag u altijd op locatie in Londen uw goedkope autoverhuur regelen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. Keuze heeft u namelijk genoeg bij Sixt, u kunt kiezen uit diverse modellen auto's. Auto huren Londen is een betrouwbare service die u in de gelegenheid stelt over een auto te beschikken waar en wanneer u wilt.

car window rain road

Autoverhuur en Londen, de perfecte combinatie!

Londen is een wereldstad die een bezoekje waard is, of u nu alleen reist of met een groep. U kunt kiezen voor het openbaar vervoer, maar een eigen auto is een stuk fijner! Autoverhuur en Londen is nu hartstikke scherp geprijsd en maakt het mogelijk om vele bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace, de Big Ben of London Eye te bezoeken. Ook naar een populaire winkelstraat zoals Oxford Street rijdt u snel naartoe. Het went snel dat u aan de linkerkant van de weg moet rijden en het Engelse weer is net zo onbetrouwbaar als het Nederlandse weer, dus autoverhuur en Londen combineren is geen overbodige luxe. Ervaar het zelf en maak gebruik van deze praktische en handige service!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties