paris city content
paris city header 2
AUTOVERHUUR

Parijs

Parijs

Auto huren Parijs – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij onze autoverhuur in Parijs vindt u een ruime sortering goede moderne auto's die u voor korte of langere tijd kunt huren. Iedere huurauto is bij ons goed, goedkoop en van recente datum, zodat wij u altijd de weg op sturen in het best mogelijke vervoermiddel. Zo kunt u met een gerust hart Parijs in rijden om te gaan genieten van de vele bezienswaardigheden waarom Parijs zo bekend en geliefd is bij veel mensen van over de hele wereld. U kunt dagelijks verschillende mooie locaties bezoeken zoals de Notre Dame, de Eiffeltoren, het Louvre en het Centre Pompidou, waar u geweldige moderne kunst kunt bewonderen.

ALLE SIXT LOCATIES

Een goede auto huren in Parijs is een kleine moeite bij Sixt

Door een auto te huren kunt u zelf bepalen hoe laat en hoe lang u naar de diverse bezienswaardigheden in de stad gaat en bent u niet afhankelijk van aankomst- en vertrektijden van de metro of ander openbaar vervoer. De medewerkers van onze autoverhuur laten u graag kennismaken met onze zeer goede dienstverlening waarbij wij u uitstekend kunnen adviseren en ervoor zorgen dat u geen cent teveel betaald voor een huurauto die goed aansluit bij uw wensen en het doel van uw bezoek. Wij hebben praktische stadsauto's voor u in ons aanbod of wat ruimere gezinsauto's met optioneel zelfs een kinderzitje. Daarnaast helpen wij u bij onze autoverhuur in Parijs ook graag aan een schitterende luxe auto uit het hogere segment voor al uw bezoeken aan zakenrelaties.

paris city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Ontdek Parijs in een praktische auto tegen een laag tarief

Onze goedkope autoverhuur is ook daadwerkelijk goedkoop. Wij kunnen u dat desgewenst aantonen met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Regelmatig hebben wij diverse aantrekkelijke aanbiedingen die het nog meer de moeite waard maken om een auto bij Sixt te huren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de standaard WA verzekering van onze auto's uit te breiden met een goede all-risk verzekering. Verder is het mogelijk om een extra bestuurder in de huurovereenkomst op te nemen zodat u werkelijk van alle gemakken voorzien bent!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties