nice city content
Nice

Auto huren Nice – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij ons kunt u op de airport en in het centrum van Nice erg voordelig een auto huren. Wij hebben alleen de beste auto's voor u geselecteerd. Neem eens een kijkje bij ons aanbod en de aantrekkelijke prijzen! Een auto huren in Nice doet u bij SIXT!

ALLE SIXT LOCATIES

Duik onder in het mondaine Zuid-Frankrijk

Monaco, Cannes, Nice, mondaine plaatsen die makkelijk bereikbaar zijn met een huurauto van Autoverhuur Sixt. Dompel uw reisgenoten onder in het mondaine leven van Zuid-Frankrijk. Met auto huren in Nice liggen Cannes en Saint Tropez aan uw voeten en liggen ook Monaco en Menton in Italië op een steenworp afstand. Maak eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen op internet en zoek vervolgens naar autoverhuur in Nice. Oude stad van Nice imposant Nice ligt aan de Middellandse Zee en is daarom een heerlijke stad om te bezoeken. De vakantie kan een combinatie worden van zon, zee en strand en door een auto te huren en een bezoek aan prachtige plaatsen als Monaco en Menton. Musea liefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nice want in Frankrijk telt alleen Parijs meer musea. Prachtige voorbeelden zijn Musée Matisse, Musée d'Archéologie en Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain. De Bloemenmarkt Cours Saleya is een toeristische trekpleister in Nice. Op de dagelijkse markt zijn, hoewel de naam anders doet vermoeden, behalve bloemen ook verse Provençaalse producten te koop.

nice city content
Bekijk meer Bekijk minder
nice city small

Autoverhuur in Nice voor tocht door de bergen

Ook buiten de stadsgrenzen valt veel te zien. Door een auto te huren in Nice trek je het binnenland en de bergen in. Bijvoorbeeld een toertocht op weg naar het parfumstadje Grass of een rondrit door de bergachtige omgeving waar veel bekendheden hun optrekje hebben. De andere kant op, de kustweg langs de Middellandse zee volgend, kom je langs minder bekende baaitjes en mooie stranden om uiteindelijk Monaco binnen te rijden. Met autoverhuur in Nice ontdekt u de mooiste plekjes van de Cote d'Azur. Voor goedkope autoverhuur is internet een goede bron van informatie. Een auto huren kan ook via internet, telefonisch of bij een reisbureau gereserveerd worden. De auto's zijn maximaal een half jaar oud en kunnen worden uitgerust met opties als een navigatiesysteem. Ook is het mogelijk kinderstoeltjes te huren en kan een verzekering voor een extra bestuurder worden geregeld. De medewerkers nemen de zorg voor praktische zaken uit handen zodat u alleen kunt genieten van Nice en de prachtige omgeving.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties