zurich city content
Zurich

Auto huren Zurich – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Huur een auto bij de autoverhuur van Sixt in Zurich en reserveer al ruim voordat u vertrekt! Dit is het gemak dat zij u kunnen bieden. U hoeft niet in Zwitserland op zoek naar een verhuur, maar u reserveert makkelijk vanuit Nederland de gewenste auto bij onze autoverhuur in Zurich. De meest uiteenlopende automerken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd en u kunt in de huurovereenkomst ook laten opnemen dat u een kinderzitje of bijvoorbeeld een navigatiesysteem mee wilt huren met de auto. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor uw aankomst in Zwitserland, zodat u direct kunt genieten van uw huurauto.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Zurich

In Zurich kunt u in het centrum en bij de luchthaven in Kloten terecht bij onze verhuur. Tevens zijn er nog enkele locaties in de nabije omgeving gevestigd. U kunt uiteraard zelf de locatie kiezen die voor u het meest ideaal is, zodat u direct de mooie stad kunt gaan doorkruisen. U kunt een auto huren en direct gaan genieten van de mooie natuur rond het Meer van Zurich, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan het Hallenstadion of bijvoorbeeld Kunsthaus Zurich. U rijdt overal gemakkelijk naartoe, volgens uw eigen planning. Onze goedkope autoverhuur garandeert u altijd aantrekkelijke huurtarieven. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal dit ook zeker uitwijzen. Daarnaast kunt u regelmatig gebruik maken van leuke aanbiedingen voor extra voordeel.

zurich city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Kies voor zekerheid, bij onze autoverhuur in Zurich

Een auto huren verloopt altijd volledig naar wens als u bij ons huurt. Wij streven voortdurend naar perfectie en zetten de klant altijd centraal. Dit merkt u aan de uitgebreide dienstverlening van onze verhuur, ook bij de autoverhuur in Zurich. Wilt u een auto huren in Zurich, en deze nu alvast reserveren? Neem dan contact op met ons callcenter, regel alles via uw reisbureau of maak gebruik van onze website of mobiele app. Zo kunt u altijd veilig en vertrouwd een auto huren in Zurich. Wij staan altijd en overal voor u klaar.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties