bologna city content
Autoverhuur
Bologna
Bologna

Auto huren Bologna – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Denkt u zich eens in; u bent een heerlijk weekendje weg in de prachtige stad Bologna waar u de belangrijkste bezienswaardigheden graag wilt gaan bezoeken met de auto. Wat is dan handiger dan een huurauto? Een auto van Sixt autoverhuur natuurlijk! Een auto huren was nog nooit zo eenvoudig en bovendien kunt u direct de Piazza Maggiore bezoeken. Ook de beroemde chocolademarkt, de museo ducati of de torens van de Asinelli en Garisenda zijn zeker een bezoekje waard. Het drukke verkeer in Bologna is even wennen, maar wanneer u eenmaal onderweg bent zult u zich volkomen veilig voelen. Onze auto's zijn namelijk uitgerust met de modernste technieken, waardoor uw veiligheid optimaal beschermd zal worden.

ALLE SIXT LOCATIES
bologna city content

Waar kunt u ons vinden

Wij zijn met onze verhuurlocaties wereldwijd te vinden. Dus ook een auto huren in Bologna is eenvoudig. Onze grootste verhuurlocaties vindt u op het vliegveld van Bologna (BLQ) en in het centrale treinstation in het centrum van de stad. Doordat wij beschikken over zeer ruime openingstijden, kunt u de gehuurde auto op ieder moment van dag weer inleveren. Een auto huren in Bologna gaat eenvoudig en snel via het ruime reserveersysteem dat wij hanteren. U kunt ons voor autoverhuur in Bologna en voor vragen zowel online, telefonisch als via het reisbureau bereiken. Met een reservering hoeft u niet op een auto te wachten en kunt u snel van de auto gebruik maken. Autoverhuur in Bologna maakt gebruik van de prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw auto huurt voor scherpe prijzen, zonder dat de kwaliteit of de service achteruit gaat. Door onze ruime service kunt u uw vakantie of zakenreis van alle gemakken voorzien. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen al uw vragen met veel kennis en enthousiasme beantwoorden.

Meer
bologna city small 1
Een auto huren met vele voordelen

Bij Sixt huurt u niet zomaar een auto, maar een auto met vele voordelen. Zo verhuren wij alleen maar nieuwe auto's (maximaal een half jaar oud) en bestaat de mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Op deze manier bent u er zeker van dat u de mooiste bezienswaardigheden in Bologna niet misloopt. Wij staan bekend om onze goedkope autoverhuur, maar leveren daarbij zeker niet in op onze kwaliteit. De huurauto die u kiest zal absoluut voldoen aan uw verwachtingen, zodat u zeker kunt zijn van een onbezorgde vakantie of zakenreis.

 

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties