milan city content
Autoverhuur
Milaan
Milaan

Auto huren Milaan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om lekker een weekendje te gaan winkelen in de prachtige winkels in Milaan? Dan kan een huurauto van pas komen om u extra onafhankelijk te laten voelen. Bij Sixt autoverhuur kunt u op maar liefst 7 vestigingen een auto huren in Milaan. Bekijk ons gevarieerd aanbod en kies zelf in welke luxe auto u wilt rondrijden!

ALLE SIXT LOCATIES
milan city content

Onze service

Een auto huren in Milaan bij Sixt autoverhuur, zal ervoor zorgen dat u meer dan tevreden rondrijdt door de shopping stad van Europa. Als u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gaat doen, dan komt u er al snel achter dat onze goedkope autoverhuur u niet anders dan voordeel biedt. Een auto huren in Milaan bij Sixt geeft u de mogelijkheid om regelmatig gebruik te kunnen maken van aantrekkelijke aanbiedingen, en daarnaast zijn onze tarieven in binnen- en buitenland al zeer vriendelijk. Als u een autoverhuur in Milaan zoekt, dan staat Sixt ook daar graag voor u klaar.

Meer
milan city small 1
Een optimale service, ook bij Sixt autoverhuur in Milaan

U kunt natuurlijk een auto huren in Milaan om de prachtige bezienswaardigheden van Milaan te gaan bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de indrukwekkende Dom van Milaan, de Pirellitoren en de Sint Laurensbasiliek. Dit is nog slechts een greep uit de vele mogelijkheden die u in deze wereldstad aantreft. U kunt op meerdere locaties een auto huren in Milaan. U kunt onder meer naar Milaan Centraal Station, Milaan Via Cassala en het Milaan expositieterrein. Wij bieden u altijd een zeer complete dienstverlening en de mogelijkheid diverse zaken bij te reserveren, als bijvoorbeeld een goedgekeurd kinderzitje of een navigatiesysteem. Onze huurauto's, van de meest uiteenlopende merken, zijn niet ouder dan een half jaar en optimaal betrouwbaar. Uiteraard is er ook een all-risk verzekering in de huurovereenkomst opgenomen. Zo gaat u altijd veilig en goed verzekerd op pad.

milan city small
Kies uw favoriete huurauto

Uiteraard heeft Sixt autoverhuur een zeer uitgebreid aanbod in Milaan. U kunt bij ons dan ook altijd de auto huren die het best bij u past, van een ruime gezinsauto tot een sportieve cabriolet. Tevens zijn de meest verschillende automerken bij ons vertegenwoordigd, waaronder BMW, Audi, MINI, Volvo en Toyota. Reserveer uw ideale huurauto al vanuit Nederland en wij zetten deze op de gewenste datum voor u klaar bij de autoverhuur in Milaan. Door onze jarenlange ervaring en meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd kunnen wij u altijd op passende wijze van dienst zijn.

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties