airport generic 21
airport generic 30
Autoverhuur

Rome Fiumicino Luchthaven

Rome Fiumicino Luchthaven

Rome Fiumicino Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Sala Autonoleggi, 00054 Fiumicino, Roma

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Fiumicino airport

Rome, de stad der steden. Geen enkele wereldstad heeft zo'n rijke geschiedenis als de Italiaanse hoofdstad. Ook vandaag is het zeker de moeite waard om er een bezoek aan te brengen. Ontelbare piazza's, indrukwekkende kerken en antieke theaters, amfitheaters en circussen. Stap in uw huurauto op Fiumicino airport en geniet van het mooie dat de stad te bieden heeft. Een auto huren is fijn, een auto huren bij Sixt is bovendien voordelig!

airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
rome city small3
Autoverhuur zoals het hoort!

Eigenlijk zou iedereen, eens in zijn leven, een bezoek aan deze stad moeten brengen. De stad is één groot openluchtmuseum. Enkele hoogtepunten? Het imposante Colosseum. Het Forum Romanum, centrum van Romeinse macht. Vaticaanstad, de kleinste staat ter wereld. Gooi een muntje in de prachtige Trevi-fontein. Bij ons kunt u een auto huren om u tussen de Vespa's te begeven! Het personeel bij de vestiging op Fiumicino airport staat altijd klaar met handige tips en nuttige support.

rome city small2
Een auto huren in Rome en u komt waar geen bus komt

Autoverhuur bij ons is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien kunt u bijna alles van thuis regelen. U kiest de gewenste auto. Maakt uw keuze uit de lijst op onze site. U kunt ook bellen naar ons callcenter of onze app voor iPhone of Blackberry gebruiken. Onze auto's zijn niet ouder dan zes maanden dus u rijdt altijd in een gloednieuwe auto! Met onze huurautoverzekering heeft u een verzekering die perfect bij u past. Met een all-risk verzekering beperkt u het eigen risico tot het absolute minimum. Julius Caesar zei het al: veni, vidi, vici. Met een huurauto van Sixt kunt u de stad ook veroveren! Op Fiumicino airport begint uw reis door 25 eeuwen geschiedenis!

Simone Biagini
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 350   Beoordelingen

logan b.

The Office was absolutely amazing. the checkout and check in process was extremely smooth. i highly recommend this company for rental needs

Rogerio M.

Processo de retirada e entrega fácil e rapido.

Dan L.

Fantastyczna kadra i warunki. Polecam