airport generic 11
airport generic 14
Autoverhuur

Bologna Luchthaven

Bologna Luchthaven

Bologna Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via del Triumvirato 84, 40132 Bologna


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: BLQ

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een auto huren op Bologna Luchthaven (BLQ)

Huur een auto bij Sixt autoverhuur Bologna Airport en geniet van al het moois dat deze historische Italiaanse stad te bieden heeft. Een auto huren bij Bologna Luchthaven bespaart u veel tijd en geld en stelt u in staat om in uw eigen tempo de voormalige culturele hoofdstad van Europa te leren kennen. De rijke geschiedenis, de vele kunstschatten, de heerlijke keuken. Met uw huurauto ontmoet u alle schoonheden van de stad en de omgeving.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving navi

Veilig en comfortabel rijden in een nieuwe auto

Bologna Guglielmo Marconi International Airport (BLQ) bevindt zich op nog geen zes kilometer afstand van de stad. Onze oranjegekleurde autoverhuur bij Bologna Luchthaven treft u direct in de aankomsthal van de luchthaven. Onze servicebalie is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar van 08.00 tot 23.00 open. Daarnaast zijn onze vriendelijke medewerkers u graag van dienst in geval u uw stadsauto, SUV of stationwagen buiten de reguliere openingstijden wilt ophalen of terugbezorgen. De keuze aan nieuwe huurauto's is groot: van een Renault, Alfa Romeo en Opel tot een Mercedes, Fiat en Smart. U rijdt dus veilig en ontspannen, zeker in de wetenschap dat alle kilometers, WA-verzekering en navigatiesysteem al zijn inbegrepen. Opties als een kinderzitje en all-risk verzekering zijn gemakkelijk bij te boeken.

woman business phone

Kies voor het gemak en het voordeel van een vroege boeking

De universiteitsstad Bologna biedt veel afwisseling. In de stad worden prachtige paleizen afgewisseld met imposante kerken, in de omgeving rijdt u door bergachtige valleien en groene bossen. U kunt er uw autokeuze helemaal op afstemmen, zeker als u thuis al reserveert via onze website, app voor tablet en smartphone of reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). Onze medewerkers regelen vervolgens goedkope autoverhuur en zorgen dat uw gehuurde auto bij aankomst voor u klaar staat. Sixt wenst u alvast een goede reis en prettige vakantie in Italië.

 

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 349   Beoordelingen

Tony P.

Fantastic car, convenient location, great service

Serkan M.

Helpful staff, easy and fast pick-ups

Alberto F.

(Translated by Google) very kind, congratulations to Katia for professionalism and kindness!

 

(Original)

gentilissimi, complimenti a Katia per professionalità e gentilezza!