airport generic 27
airport generic 13
Autoverhuur

Bari Luchthaven

Bari Luchthaven

Bari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: BRI

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een perfecte start met een auto huren op Bari Airport

Met een auto huren bij Bari Luchthaven maakt u een perfecte start van uw vakantie of zakentrip naar deze hoofdstad van de regio Asturië. Sixt voorziet in uw behoefte met een breed aanbod aan nieuwe huurauto's, waarmee u maximale vrijheid tijdens uw verblijf in dit deel van Italië geniet. U heeft bij onze autoverhuur op Bari Airport onder meer de keuze uit een zuinige stadsauto, grote stationwagen of gezinsvriendelijke SUV. U kunt hiermee koers zetten naar het historische centrum van Bari en speciale attracties als de 12e-eeuwse kathedraal van San Sabino, de oude Basiliek van Sint Nicolaas en het historische kasteel Castello Svevo bewonderen.

airport generic 27
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

U wordt dagelijks geholpen bij onze autoverhuur bij Bari Luchthaven

Bari Karol Wojtyla Airport (BRI) is het ideale startpunt van een onbezorgde vakantie in deze Italiaanse kustplaats. De luchthaven bevindt zich op nog geen 10 kilometer van de stad. Na een snelle afhandeling van de formaliteiten bij onze autoverhuur op Bari Airport, kunt u direct op pad met uw huurauto. Onze medewerkers staan alle dagen van de week voor u klaar om u aan een geschikte auto te helpen. Dat kan een Renault, Opel, Alfa Romeo of Smart zijn, maar als u liever in een Fiat, Lancia, Mercedes of BMW rijdt kan dat ook. De huurvoorwaarden zijn uitstekend. Alle kilometers, een WA-verzekering, een navigatiesysteem en een diefstal- en schadedekking zijn al in de huur inbegrepen.

friends bar wine

Speciale aanbiedingen via onze website en mobiele app

Sixt heeft regelmatig speciale aanbiedingen die via onze website of onze mobiele app voor iPhone en iPad zijn te bekijken. Reserveer direct en profiteer van een extra goedkope autoverhuur. U kunt gelijk extra wensen als een kinderzitje, extra bestuurder of all-risk verzekering tegen een geringe meerprijs vastleggen. Als u liever telefonisch een auto boekt, staat onze reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56) 24 uur per dag open. Uw autosleutels liggen dan bij aankomst voor u klaar. Ons verhuurstation stelt u daarbij in de gelegenheid om ook buiten de reguliere openingstijden uw auto op te halen of terug te brengen.

Daniel Perugia
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 488   Beoordelingen

Mat G.

Great service, free upgrade. Only Sixt!

biagio v.

(Translated by Google) PERFECT

 

(Original)

PERFETTO