airport generic 20
Palermo Luchthaven

Palermo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Località Punta Raisi, 90145 Cinisi

GDS-Code: PMO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 24:00

Vakanties:

07:30 - 24:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Palermo Luchthaven

Een auto huren op Palermo airport (PMO): een goed begin van uw verblijf!

In de nabijheid van de luchthaven van Palermo kunt u een zeer goede auto huren bij Sixt waarmee u tijdens uw verblijf op Sicilië beschikt over eersteklas vervoer. Onze dichtstbijzijnde locatie bij het vliegveld vindt u op Sala Arrivi, 90040. Onze vakbekwame medewerkers staan daar 7 dagen per week, met inbegrip van de feestdagen, van 07:30 tot 24:00 uur voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies als het gaat om een auto huren voor korte of langere tijd.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
girl driving car sunset

De autoverhuur bij Palermo airport: dat is pas service!

De service van Sixt autoverhuur bij Palermo airport is groot. U wordt vriendelijk geholpen en wij zoeken voor uw situatie samen met u naar de beste mogelijkheid in ons uitgebreide wagenpark. U kunt bij ons op Palermo airport een auto huren in iedere prijsklasse zodat wij u voor elk budget een uitstekende oplossing kunnen bieden. Het is ons er alles aan gelegen om uw verblijf plezierig te laten verlopen met een huurauto die technisch en uiterlijk in zeer goede staat is. Bij vertrek krijgt u ons duidelijke huurcontract en de bij de auto horende officiële documenten mee.

friends sunset girls road

Iedereen kan een auto huren in Palermo

U vervolgt uw weg vanaf Palermo airport op stijlvolle wijze in een huurauto waarvan wij zeker weten dat deze voldoet aan alles wat u mag verwachten. Zakelijk vervoer met een zeer luxe auto of een praktische familieauto voor vakantiedoeleinden; wij hebben altijd een auto op voorraad die aansluit bij uw behoeften. En mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan zijn wij te allen tijde goed bereikbaar. Vooralsnog wensen wij u een buitengewoon plezierige tijd op Sicilië!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 403 Beoordelingen

jorge s.

great service, always the best even at this time of pandemic. I think they are the only ones who really sanitise the cars and the offices. The Sixt employee was impeccable, attentive to my needs and without going overboard with the sale (which is now common in this world). My bmw was new, perfumed and really sanitised. Sixt's attention is always the reason for my choice and will continue to be so.

 

Jorge

antonio a.

ottimo servizio senza dubbio i migliori !

antonio c.

A mio parere l'unico vero punto di riferimento per chi debba noleggiare un'auto.

E pur di noleggiare la macchina da loro, prendo un treno impiegando 30 minuti.

Ma ne vale sempre la pena.

Grazie allo staff Sixt superlativo.