Florence Luchthaven

Florence Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via del Palagio degli Spini, 50145 Firenze

GDS-Code: FLR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Florence Luchthaven

Wat maakt de Florence luchthaven autoverhuur zo speciaal?

Snelle autoverhuur:

Met de SIXT fastlane gaat het huren vanop FLR nog vlotter.

Zeer ruim assortiment:

Wij bieden je voertuigen uit allerlei klassen aan.

24 uur geopend:

Je kunt je SIXT voertuig terugbrengen wanneer het je past.

Gemakkelijk bereikbaar:

Wij liggen op minder dan tien minuten van de luchthaven.

Florence Luchthaven auto huren

Geland op de Florence luchthaven en wil je met je eigen voertuig de stad op een gemakkelijke manier ontdekken? Dan is het Florence Luchthaven auto huren van SIXT er voor je. Wij hebben auto’s uit categorieën zoals compact, SUV, economy, cabrio, personenbusje, sedan, luxe & sportmodellen en extra’s zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen. In een stijlvolle cabrio met een gloednieuwe navigatie over de Ponte Vecchio rijden of met een familieauto met extra kinderstoelen naar de Palazzo Pitti en Boboli tuinen rijden? Dankzij je SIXT auto verloopt je vakantie op wieltjes.

Florence Luchthaven auto huren

SIXT locatie op de Florence luchthaven

Wij zijn eenvoudig bereikbaar want wij liggen op minder dan tien minuten wandelen van FLR. Net geland? Verlaat de luchthaven via de hoofdingang en ga naar rechts de Via del Termine op. Volg de weg voor drie minuten totdat je de Via Z. Da Peretola bereikt hebt. Neem de scherpe bocht naar rechts die uitdraait op de Via Palagio del Spini. Blijf de weg voor vijf minuten volgen en je bent bij ons. Bij het Florence Luchthaven auto huren de fastlane gebruikt om je wagen te boeken, dan ben je al even snel terug buiten. Ook het terugbrengen gaat vlug. Gewoon je voertuig parkeren en je sleutels afgeven.

Ontdek Florence met je huurauto

Nu je de eigenaar bent van een fantastische auto, kun je de stad op je eigen tempo verkennen. Begin je vakantie met een rit naar het Parco delle Cascine. Daar vind je niet alleen oogverblindende natuur, maar ook zeer prachtige bezienswaardigheden zoals het Monumento all'Indiano en Fontana Del Narciso en kun je genieten van culturele opvoeringen in de Visarno Arena en Opera di Firenze. Je dag op een smakelijke manier afsluiten, kan dankzij de overheerlijke gerechten van verscheidene authentieke pizzeria’s gelegen op een boogscheut van het park en onze SIXT vestiging.