airport generic 2
airport generic 13
Autoverhuur

Florence Luchthaven

Florence Luchthaven

Florence Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via del Palagio degli Spini, 50145 Firenze


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: FLR

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Voordelig een auto huren op Florence Airport (FLR)

La bella Italia in een luxueuze Italiaanse wagen, is dat niet de droom van elke toerist in het land van de pasta, pizza en parmezaan? Met Sixt autoverhuur vertrekt u al vanaf de luchthaven van Florence in stijl. U kunt er van maandag tot zaterdag terecht van 8.30 uur tot 21.30 uur, en ook op zondag en feestdagen gelden die uren mits een pauze van 13.00 uur tot 16.00 uur. Sixt schikt zich steeds naar haar klanten, dus afspreken voor een huurauto buiten deze uren kan ook steeds op het lokale nummer +39-055-309790, het algemene nummer of via de website.

airport generic 2
Bekijk meer Bekijk minder
couple smiling outdoors

Florence Airport autoverhuur op uw maat

Mensen die een auto huren stellen daarbij specifieke eisen. Het is onze job om ervoor te zorgen dat de huurauto aan uw wensen beantwoord. U kunt zelf uit onze ruime selectie wagens kiezen, en heeft daarbij ook de mogelijkheid om de wagen te laten uitbreiden met opties zoals een navigatiesysteem of kinderzitjes. Of u nu met het gezin vanuit Florence Airport de streek wilt verkennen, als koppel een romantische Firenze reis maakt of voor zaken in Italië moet zijn, wij bieden een service op maat voor iedereen, en dat overal ter wereld.

couple sunset landscape

Een auto huren en Toscane verkennen

Vanuit Florence Airport is niet enkel de hoofdstad van Toscane met de wagen vlot bereikbaar, maar ook andere steden en dorpjes binnen de regio. Een auto huren maakt het makkelijk om de stad te ontvluchten en het pitoreske Toscaanse landschap te verkennen. U rijdt langs kleine dorpen, grote wijngaarden en de mooie, rotsachtige kust. Met een huurwagen bepaalt u de uren en het schema, zodat u op eigen tempo kunt genieten van al dat moois.

Catrin Wachsmann
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 184   Beoordelingen

Ronald K.

Die Sixt-Station des deutschen Mietwagenanbieters befindet sich im Mietwagencenter des Flughafens. Ein Shuttle bringt die Kunden vom Terminal dort hin. Das Center liegt südlich der Autobahn A11 und ist nicht so einfach zu Fuß erreichbar.

Greg S.

I liked the new building, and the Sixt service is always very fast

João C.

(Translated by Google) Very attentive and helpful.

 

(Original)

Muito atenciosos e solicitos.