Bergamo

Bergamo een auto huren

Wil je een auto huren in Bergamo, en ben je op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijzen? Dan ben je bij SIXT autoverhuur aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar een Compact auto voor in de stad of een Cabrio om het noorden van Italië te gaan verkennen, SIXT autoverhuur heeft het allemaal. Je kunt de huurauto makkelijk ophalen bij de SIXT autoverhuur vestiging op luchthaven Bergamo, vanwaar je zo naar de stad rijdt. De medewerkers van SIXT spreken bovendien Engels, en ze staan de hele dag voor je klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bergamo

Voor iedere reiziger heeft SIXT een geschikte auto om te huren in Bergamo. Je hebt de keuze uit verscheidene Sedan, Compact, en Economy auto’s. Mocht je spullen willen vervoeren of met een grotere groep zijn, dan zijn er bestel- en personenbusjes beschikbaar. Voor degene die een luxere auto zoekt zijn er mooie SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen. Uiteraard kun je handige extra’s aanvragen, zoals navigatie, kinderzitjes, en een extra bestuurder. Tenslotte kun je de auto huren voor zolang als jij wilt: van eendagshuur tot langetermijn verhuur.

SIXT diensten in Bergamo

Handige tips bij een bezoek aan Bergamo

One way huur in Bergamo:

one way huur is mogelijk voor een extra toeslag. Dit moet van tevoren worden aangevraagd.

Flexibele huuropties:

het is mogelijk om bij SIXT in Bergamo later te betalen, en bovendien kosteloos te annuleren.

Autoverhuur onder 25 jaar in Bergamo:

je kunt al vanaf 18 jaar een auto huren in Italië, maar er kan wel een toeslag worden berekend.

Wat te doen in Bergamo

Bergamo is een prachtige oude stad in het noorden van Italië. De Borgo San Leonardo, de Piazza Vecchia, en de vele kathedralen zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Wanneer je een auto huurt in Bergamo, kun je ook makkelijk naar bijvoorbeeld Milaan rijden. Voor de natuurliefhebbers is het tevens de beste manier om de prachtige Italiaanse bergen in te trekken.

Wat te doen in Bergamo in de zomer

In de zomer is het meestal prachtig zonnig weer in Bergamo. Een fantastische plek om jouw vakantie door te brengen! Het klimaat en de omgeving zijn bij uitstek geschikt voor lange wandelingen door de natuurparken ten noorden van de stad. Wanneer je een auto huurt in Bergamo, kun je ook makkelijk doorrijden naar andere steden en naar de Italiaanse kust. De ideale combinatie van cultuur en strandvermaak!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties