city sf content people5
Autoverhuur
Bergamo
Bergamo

Auto huren Bergamo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met het vliegtuig op vakantie naar Bergamo in het noorden van Italië betekent natuurlijk een auto huren bij de plaatselijke autoverhuur van Sixt. Wij zijn een verhuurbedrijf voor onder meer personenauto's, 4x4's en stationwagens met vestigingen in de directe omgeving van luchthavens over de hele wereld. Wanneer u naar Bergamo vliegt kunt u uw huurauto dus ophalen in de buurt van het regionale vliegveld Orio al Serio Airport (BGY). Enkele voordelen van ons bedrijf zijn, dat ons verhuurbedrijf in Bergamo elke dag van de week geopend is en dat u uw gehuurde auto aan het einde van de huurperiode 24 uur per dag kunt inleveren. Als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen uitvoert, zult u bovendien merken dat wij de voordeligste auto's in dit deel van Italië verhuren.

ALLE SIXT LOCATIES
city sf content people5

Eropuit in Bergamo met goedkope autoverhuur

Bergamo is een oude stad in de regio Lombardije en is een van de oudste plaatsen in Noord-Italië. Dankzij autoverhuur in Bergamo kunt u de schilderachtige omgeving en eeuwenoude stad met zijn prachtige gebouwen in uw eigen tempo bezichtigen. Bergamo heeft twee stadskernen, waarvan in het hoger gelegen oude gedeelte (de Città alta) de indrukwekkende Basiliek van Santa Maria Maggiore, het schitterende Vecchiaplein en de oude verdedigingswerken de toeristische trekpleisters zijn. De Città bassa is een nieuwere stadskern met moderne trekjes en onder meer een uitgebreid winkelgebied, musea en het treinstation. Wilt u een voordelige auto huren en Bergamo bezoeken, houdt er dan wel rekening mee dat de parkeergelegenheid in de Cittá alta beperkt is. U kunt uw huurauto in het nieuwe stadsdeel laten staan en de kabeltrein naar de oude stadskern nemen.

Meer
service city country
Autoverhuur Bergamo - eenvoudig en betrouwbaar

Voor goedkope autoverhuur, kwaliteit én uitstekende service in Bergamo is Sixt het enige juiste adres. Een auto huren wordt u bij ons bedrijf namelijk wel heel gemakkelijk gemaakt. Uw reservering kunt u aan ons doorgeven via internet, per telefoon, via het reisbureau of natuurlijk aan de balie bij een van onze vele vestigingen. Als het nog sneller moet, kunt u kiezen voor een van de Express Cards. Zo omzeilt u een eventuele wachtrij en de verhuurformaliteiten, en krijgt u hoge kortingen. Wat uw voorkeur ook heeft, bij onze autoverhuur in Bergamo kunt u er op rekenen dat u altijd een nieuwe auto huurt van maximaal een half jaar oud.

 

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties