catania city content
Catania Luchthaven

Catania Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via Fontanarossa, 95121 Catania

GDS-Code: CTA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Catania Luchthaven

Wat maakt onze vestiging op Sicilië zo speciaal?

Als nieuwe auto's:

Al onze voertuigen zijn gemiddeld maar 3 maanden oud.

24 uur per dag beschikbaar:

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen.

Engelssprekend personeel:

Ook op Sicillië Catania luchthaven spreken wij Engels.

Zeer betaalbaar:

Onze voertuigen zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit.

 

Sicilië Catania luchthaven auto huren

Huur een auto op Sicilië Catania luchthaven om alle ins en outs van het eiland op jouw eigen gemak te verkennen. Je vindt onze vestiging op een centrale plek op het eiland, namelijk op het Catania Airport (CTA). Door de auto hier op te pikken sta je al binnen vijftien minuten middenin het centrum van de stad. Bij SIXT staan wij voor je klaar met een grote selectie aan de mooiste voertuigen. Zo kun je op het eiland gebruik maken van bijvoorbeeld een SUV of een Compact model. Daarbij boek je dan een navigatiesysteem en dekkingspakket, zodat jij extra beschermd en met veel kennis op zak de weg op gaat.

catania city content

SIXT’s locatie op Sicilië Catania luchthaven

Als je met het vliegtuig aankomt is SIXT niet makkelijker te vinden. Je vindt ons namelijk direct tegenover de aankomsthal waar jij jouw bagage opgehaald hebt. Als je met de auto naar het vliegveld komt volg je Via Priolo Sopraelevata en neem je de uitgang richting Fontanarossa/Aeroporto. Rijd hier rechtdoor om het vliegveld te bereiken. Je kunt de luchthaven ook met de Alibus bereiken die iedere 25 minuten vanaf het Catania Centraal Station vertrekt. Je levert jouw huurauto in bij de Parking Rent a Car op de begane grond in P4. Volg hier de Arrivals signs en breng jouw auto terug.

Ontdek Sicilië met je huurauto

Sicilië is het grootste eiland van de Middellandse Zee. Het eiland is rijk aan historie en heeft de mooiste bezienswaardigheden in de natuur. Het is zeker de moeite waard voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger. Huur een auto op Sicilië Catania luchthaven met SIXT om alle kanten van het eiland te verkennen. Breng een bezoek aan hoofdstad Palermo om jezelf in de cultuur te onderdompelen en geniet van de gebouwen die nog afstammen uit de 12e eeuw. Pak de auto ook eens naar de Etna. Het bezoeken en beklimmen van de vulkaan is een bijzondere ervaring die wij iedereen zouden aanbevelen.