airport generic 23
Autoverhuur
Catania Luchthaven
information
Kaart

Catania Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Via Fontanarossa, 95121 Catania

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart
airport generic 23

Ook op Catania Airport huurt u uw auto natuurlijk bij Sixt (CTA)

Menig bezoeker staat bij aankomst op het prachtige Sicilie te popelen om al het moois van het eiland te gaan zien. Van de historische stadjes tot aan de prachtige stranden, van het levendige Palermo tot de indrukwekkende Etna - de verschillende delen van het eiland verdienen uw bezoek. Nu doet u dit natuurlijk het liefst zelfstandig, in stijl en in uw eigen tempo. Een auto huren is dan een voor de hand liggende optie. Kosten en comfort spelen hier echter wel een rol bij. Wij bieden uitkomst. U stapt vanuit het vliegtuig bijna meteen in de mooie, betaalbare en betrouwbare auto die op u staat te wachten.

Meer
friends sunset girls road
Autoverhuur op Catania Airport

Sixt autoverhuur heeft ook een locatie op Catania Airport. U kunt hier op ieder moment van de dag en tot laat in de avond een auto huren. Hierdoor heeft u na uw landing op Catania Airport binnen een mum van tijd de auto die u wil huren ter beschikking. Zo ligt alle pracht van het eiland binnen handbereik.

woman driving trip
Een betaalbare, comfortabele en betrouwbare auto huren

Of u het eiland nu bezoekt voor zakelijke of recreatieve doeleinden en of u nu alleen of met een groter gezelschap bent: Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikte auto. De sportieve rijder die de bergen in wil trekken, het gezin dat de verschillende prachtige stranden wil aandoen of het zakelijke gezelschap dat verschillende locaties in bijvoorbeeld Palermo wil bezoeken: eenieder vindt bij ons de huurauto die hij zoekt. Het voordeel van een huurauto is dat u overal komt waar u wil, ook als het openbaar vervoer u hier niet brengt. Door een auto te huren ontdekt u Sicilie zoals u wil.

Giuseppe Saguto
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 50   Beoordelingen

S.

Great experience, friendly staff, proper English, good car, good service. It was a little difficult to find the car parked but really not a problem. Many thanks for he great service !

Vangelis F.

Everything went as planned, no issues whatsoever in picking the car up or returning it. Recommended!