Lamezia Terme Luchthaven

Lamezia Terme Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via aeroporto di Lamezia Terme, 88046 Lamezia Terme

GDS-Code: SUF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lamezia Terme Luchthaven

Wat maakt SIXT Lamezia Terme Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je huurauto staat klaar op Lamezia Terme Airport (SUF).

Ruime vloot:

Je vindt de nieuwste modellen van topmerken met veel keus.

Goede service:

Je kiest voor later betalen voor de optie kosteloos annuleren.

Betaalbare luxe:

Je betaalt een economy prijs voor premium klasse auto’s.

Een auto huren op Lamezia Terme Luchthaven

Wil je een auto huren op Lamezia Terme Luchthaven, dan staat SIXT hier voor je klaar met een ruime vloot luxe huurauto’s. Heb je een keuze gemaakt, dan ervaar je hier een snelle reservering en goede service. Of je nu een compact model Sedan zoekt of een Premium SUV, je vindt de weg en bereikt je bestemming in alle comfort. Welke huurauto ook het beste past bij jouw trip, je maakt de reis nog aangenamer met de extra opties die SIXT je biedt. Reis je niet alleen, dan boek je een extra bestuurder bij. Wil je de grens over, dan kan dat met de extra buitenlandritten. 

Een auto huren op Lamezia Terme Luchthaven

SIXT 's locatie op Lamezia Terme Luchthaven

De SIXT autoverhuur van Lamezia Terme Airport vind je in de autoverhuur tegenover de hoofdingang van het vliegveld. Ga vanaf de terminal uitgang door de parkeerplaats, waar je aan de rechterkant een aanwijsbord van SIXT ziet. Je vindt SIXT aan de achterkant van het gebouw. Kom je je huurauto terugbrengen, volg dan vanaf de rotonde naar het vliegveld de borden met CAR RENTAL. De SIXT parkeerplaats is meteen de eerste, precies naast het autoverhuur centrum. De sleutels geef je hier af bij de balie.
 

Ontdek Lamezia Terme met je huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur op Lamezia Terme Luchthaven rij je door het prachtige Calabrië. Lamezia Terme bestaat uit Nicastro, Sambiase en Sant'Eufemia Lamezia. Je vindt hier de mooiste kastelen en kathedralen als Castello Normanno Svevo en de Cattedrale dei Santi Pietro e Paolo. Ga erop uit met je SIXT huurauto en bezoek de Botanische tuinen of Parco Dossi Communi voor activiteiten buiten. Hou je van geschiedenis, dan zijn er de historische schatten in het archeologisch museum Lametino. Aan het strand liggen de verlaten oude bruggen, Pontile di Lamezia op je te wachten.