Genua Luchthaven

Genua Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala Arrivi, 16154 Genova

GDS-Code: GOA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 21:00

ZA - ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Genua Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Genua Luchthaven zo speciaal?

Centraal gelegen:

Vanaf het vliegveld rijd jij zo naar het centrum van Genua.

Nieuwe vloot, lage prijzen:

Tegen een scherpe prijs rijd jij in een nieuwe auto.

Engelstalige service:

Onze medewerkers staan 24/7 in het Engels voor je klaar.

Betaal later:

Annuleer of wijzig de boeking van je auto tot het laatste moment.

Genua luchthaven auto huren

Als grootste havenstad van Italië is er in het historische en charmante Genua veel te beleven. Om van alle historie, kunst en cultuur te kunnen genieten en geen avontuur te hoeven missen, huur jij een auto bij SIXT autoverhuur Genua luchthaven. In jouw sedan, SUV of een busje voor de hele familie of vriendengroep, trek jij er in deze prachtige stad op uit. Boek een navigatiesysteem bij je huurauto om geen enkele bezienswaardigheid mis te lopen of kies een dieselauto om efficiënter en comfortabel kilometers te rijden.

Genua luchthaven auto huren

SIXT locatie op Genua Luchthaven

Zodra jij met het vliegtuig bent geland, kost het je weinig moeite om het SIXT kantoor van autoverhuur Genua Luchthaven (GOA) te vinden. Voor je het weet, zit je al in de auto. De vestiging is te vinden in de aankomsthallen van het vliegveld, vlakbij de toeristenkiosk. Van een SIXT medewerker ontvang jij je sleutels en hoor je hoe je bij je auto komt, slechts 100 meter verderop op P1. Hier mag je de auto aan het einde van je reis ook weer terugbrengen. Dit kan 24/7, zodat je optimaal van jouw huurauto gebruik kunt maken.

Ontdek Genua met jouw huurauto

Genua is een stad die je keer op keer verrast en de kunst- en cultuurliefhebber zijn hier helemaal in hun element. Rijd met de auto richting het grote middeleeuwse centrum en struin daar door eeuwenoude straten. Laat je ook zeker verwonderen door indrukwekkende kunst in de Strada Nuova Museums, gevestigd in drie prachtige paleizen. Ten slotte mag een bezoek aan de oude haven in deze havenstad natuurlijk niet ontbreken; dompel je onder in de levendigheid en geniet van een heerlijk hapje en een fris drankje met je ogen gericht op mooie uitzichten en panorama’s.