airport generic 15
airport generic 12
Autoverhuur

Bergamo Luchthaven

Bergamo Luchthaven

Bergamo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala arrivi, 24050 Bergamo


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: BGY

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een auto huren op Bergamo Orio al Serio Airport (BGY)

Als u een vakantie wilt gaan plannen naar de Italiaanse regio Lombardije, dan is het goed te weten dat u van harte welkom bent bij Sixt om een auto te huren op Bergamo Airport. Dit vliegveld ligt in de regio en op circa veertig kilometer afstand van de prachtige stad Milaan. Met een huurauto kunt u deze plaats, en vele andere, natuurlijk met alle gemak bezoeken. Onze autoverhuur op Bergamo Airport zorgt er graag voor dat de gewenste huurauto voor u klaar staat op het moment dat het vliegtuig het landingsgestel laat zakken. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw auto en kunt u direct uw weg vervolgen vanaf Bergamo Airport. Deze locatie is 24/7 geopend om de auto's en stationwagens, die klaar staan voor verhuur, op te halen of terug te brengen. U hoeft tijdens uw vakantie dus geen rekening te houden met openingstijden van onze autoverhuur.

airport generic 15
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Betrouwbaar op weg vanaf Bergamo Airport

Op onze verhuurlocatie op Bergamo airport staan vriendelijke medewerkers voor u klaar om u alle nodige informatie mee te geven wanneer u de huurauto komt afhalen. U kunt al voor uw reis naar Italië de meest geschikte auto uitzoeken en huren via de website. Vanaf dit moment neemt Sixt u alle zorgen uit handen. Uw auto staat klaar op de verhuurlocatie op Bergamo Airport en u kunt deze retourneren op de afgesproken dag. Een auto huren tijdens uw verblijf in de regio Lombardije is natuurlijk ideaal, vooral omdat de regio zo ontzettend veel te bieden heeft. U kunt bezienswaardigheden bezoeken, hele dagen gaan winkelen in de vele winkelcentra of uw dagen vullen met sportieve activiteiten. Een auto huren is dan wel zo prettig, zeker wanneer u veel van de omgeving wilt zien.

hand wheel driving highway mountain

Een fijne auto huren bij Sixt op Bergamo Airport

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens uw verblijf in de regio kunt genieten van uw vervoer. Of u nu in de omgeving bent voor een gezellige vakantie samen of met het hele gezin, of de plaats aandoet voor een zakenreis; u heeft altijd passend vervoer nodig. U kunt bij Sixt altijd de auto huren die het best past bij uw wensen en eisen. Wij hebben een ruim aanbod aan auto's en stationwagens van de hoogste kwaliteit. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse merken en modellen. Kortom, wij komen u zoveel mogelijk tegemoet wanneer u aanklopt bij onze autoverhuur. Dat is altijd goed om te weten!

Luca Carlomagno
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 293   Beoordelingen

N.

(Translated by Google) I was unable to book due to a problem with the non-nominative ATM, otherwise the prices seem slightly high

 

(Original)

Non sono riuscito a prenotare causa un problema al bancomat non nominativo, per il resto i prezzi mi sembrano leggermente alti

Luk De V.

Tx to Erika, Maximiliano for the excellent delivery of our car!

EVConnect R.

(Translated by Google) Excellent service

 

(Original)

Excellente servizio