Bergamo Luchthaven

Bergamo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Orio al Serio Airport, 24050 Bergamo

GDS-Code: BGY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bergamo Luchthaven

Bergamo (BGY) luchthaven auto huren

Heb je de locatie Bergamo op de planning staan en ben je op zoek naar een betrouwbare auto? De opties qua verschillende auto’s is bij SIXT Bergamo groot. Ga bijvoorbeeld voor een Sedan, ruime Stationwagen voor het gezin of een stoere SUV waarin je veel kwijt kunt. Kies voor comfort of ga voor extra luxe wat betaalbaarder is dan je denkt. Bij SIXT zijn extra opties ook makkelijk bij te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder. Alles is mogelijk om jou een zo goed mogelijke rijervaring te geven in Bergamo.

Bergamo (BGY) luchthaven auto huren

Wat maakt vestiging BGY zo speciaal?

Ruime vloot:

Groot aanbod aan comfortabele en luxe auto’s voor iedereen.

Altijd service:

24/7 telefonische service bij SIXT voor snelle oplossingen.

 

Prijzen:

Betaalbare luxe en eersteklas auto’s voor lage economy prijzen.

Locatie:

Ideale en goed vindbare locatie bij de aankomsthal van de luchthaven.

SIXT’s locatie Bergamo

Wanneer je bij aankomst een auto wilt huren wordt alles doorgenomen door de SIXT-medewerkers aan de balie. Volg na het landen de bordjes naar de uitgang van de aankomsthal. SIXT is te vinden op loopafstand bij de speciale autohuurzone op het vliegveld waar je vriendelijk te woord wordt gestaan. Je kunt een huurauto vooraf reserveren maar ook aan de balie, alles wordt zo goed mogelijk voor je geregeld. Op Bergamo BGY een auto huren is gemakkelijk geregeld en het terugbrengen ervan gaat net zo makkelijk. De auto krijgt een check, je levert de sleutels in en je stapt weer in het vliegtuig.

Ontdek Bergamo met je huurauto

Bergamo is een stad die vaak voorbij wordt gereden maar heeft meer te bieden dan je denkt dus kies ervoor om op Bergamo BGY een auto te huren. Je bent vanaf de airport binnen 15 minuten in het centrum. De stad in Italië zit vol middeleeuwse architectuur waar je heerlijk kunt winkelen, koffie kan drinken en kan genieten van de lekkere restaurants. Beleef de stad vol historie in Noord-Italië, denk aan het prachtige Accademia Carrara of het GAMeC museum. Vanuit Bergamo ben je ook snel in de wereldstad Milaan, Bergamo ligt maar 40 km te noordoosten van Milaan waar je drie kwartier over doet.