pisa city header
Autoverhuur

Pisa Luchthaven

Pisa Luchthaven

Pisa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Piazzale Mario Cobianchi, 56121 Pisa


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: PSA

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een auto huren op Pisa Airport (PSA)

Ontdek de wonderen van Pisa met Sixt. Een auto huren op Pisa Airport biedt u de gelegenheid snel en recht naar het centrum van de stad en het Piazza dei Miracoli te rijden, waar u de scheve toren kunt beklimmen. Of u nu voor zaken of vakantie komt, een huurauto is de snelste weg van het vliegveld naar het centrum.

Bekijk meer Bekijk minder
couple sunset landscape

Autoverhuur op Pisa Airport: snel en eenvoudig

Door vooraf te reserveren bij de autoverhuur kunt u direct na landing in uw huurauto stappen. Wij zetten de auto alvast voor u klaar waardoor u niet hoeft te wachten. Voor elk doel, zowel zakelijk als privé, hebben wij een geschikt model. Reserveren kan via de iPhone- of Blackberry-app, uw reisbureau of gewoon online. Onze balie bevindt zich in de aankomsthal en is iedere dag geopend van 8.30 uur tot 22.30 uur. De auto terugbrengen kan zelfs op ieder gewenst tijdstip. Onze vriendelijke en Engelssprekende medewerkers op Pisa Airport zijn direct te bereiken via +39-050-28101. Een auto huren was nog nooit zo snel geregeld!

couple smiling outdoors

Een auto huren bij Sixt: betrouwbaar en voordelig

Een auto huren op Pisa Airport is de ideale manier om de omgeving te verkennen. Doordat u niet afhankelijk bent van openbaar vervoer, zult u ontdekken wat de Toscane allemaal te bieden heeft. Verlaat het stadscentrum en u rijdt vrijwel direct de rust en schoonheid van de natuur in. Ontdek heerlijke restaurants, gastvrije mensen en onontdekte plekjes in de Toscaanse heuvels waar u uiteraard ook kunt genieten van het heerlijke eten. Pisa heeft veel meer te bieden dan de scheve toren alleen!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 263   Beoordelingen

Maxence C.

Very friendly staff and excellent service.

Winston K.

The people were great. Showed me where the overnight drop box was, Had the car set up so it was in English when I got in not trying to figure how to switch languages. etc. Was overall a very good experience. Will definitely rent from them again

Rosmarie A.

Wir waren sehr zufrieden mit unserem gemieteten 500 Fiat. Die Übergabe und Abnahme verlief reibungslos.

 

(Translated by Google)

We were very happy with our rented 500 Fiat. The handover and acceptance went smoothly.