Sardinia Alghero Luchthaven

Sardinia Alghero Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero

GDS-Code: AHO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sardinia Alghero Luchthaven

Wat maakt SIXT Alghero luchthaven Sardinië zo speciaal?

Handige locatie:

Direct op het vliegveld een eigen voertuig beschikbaar.

Ruime vloot huurauto’s:

Onder andere een premium Mini of BMW van topkwaliteit.

Vriendelijke klantenservice:

24 uur per dag bereikbaar voor autoverhuur.

Eerlijke betaalmogelijkheden:

Je kunt kosteloos annuleren bij later betalen.

Alghero luchthaven Sardinië auto huren

Door op de Alghero luchthaven van Sardinië een auto te huren ben je direct mobiel. Via de app of website boek je een auto uit de categorie die bij jouw reis past. In onze SIXT vestiging huur je onder andere een sedan voor een klein gezelschap of een stationwagen als je meer ruimte nodig hebt. Als je op vakantie in Sardinië bent, wil je je op je eigen manier en op je eigen tijd verplaatsen over het eiland. Daarom is het ideaal om extra boekbare opties zoals navigatie, kinderstoeltjes of een extra bestuurder te kiezen voor nog meer flexibiliteit tijdens je vakantie of zakenreis.
 

 

Alghero luchthaven Sardinië auto huren

SIXT’s Alghero luchthaven Sardinië

Je vindt onze SIXT locatie op Sardinië direct op het vliegveld. Volg de bordjes in de terminal naar onze vestiging waar we je graag verder helpen. Na een heerlijke vakantie op het grootste Mediterraanse eiland wil je comfortabel terug kunnen reizen via de Alghero luchthaven. Daarom wil je op elk gewenst tijdstip je huurauto terugbrengen bij onze autoverhuur. Dat is mogelijk vanwege onze flexibele openingstijden. Zo makkelijk is het om op de Alghero luchthaven van Sardinië een auto te huren. Je maakt eenvoudig een afspraak om je huurauto terug te brengen met onze Engelssprekende medewerkers.

Ontdek Alghero met je huurauto

Ze noemen Alghero ook wel het ‘klein Barcelona’ van Sardinië. Dat komt doordat de stad vele Spaans-Catalaanse invloeden heeft en dat is terug te zien in de prachtige huizen en gebouwen. Een dagje Alghero zal je versteld doen staan van alle schoonheid, maar je wilt ongetwijfeld ook de rest van het eiland verkennen. Sardinië is bijna net zo groot als Nederland. Het is dan ook ideaal om met je eigen huurauto op pad te gaan, zoals naar de Grotta di Nettuno. Maak ook een tripje naar het Bastioni e Lungomare dat aan de rand van de stad ligt is een echte aanrader.