rome city content
Rome Ciampino Luchthaven

Rome Ciampino Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via Mario Mameli c/o P6, 00043 Ciampino

GDS-Code: CIA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rome Ciampino Luchthaven

Wat maakt de Rome Ciampino luchthaven autoverhuur speciaal?

24 uur geopend:

Je top auto ophalen en terugbrengen wanneer het je past.

Enorm grote diversiteit:

SIXT levert voertuigen uit verscheidene categorieën.

Vlugge service:

Kies de SIXT fastlane voor een nog snellere bediening.

Ongeveer drie maanden oud:

De huurauto’s van SIXT zijn dus steeds in topvorm.

Rome Ciampino luchthaven autoverhuur

Vlieg je naar Rome en wil je de grote trekpleisters en de smalle straten op je eigen tempo verkennen? Gebruik de Rome Ciampino luchthaven autoverhuur van SIXT. Dankzij ons bekom je auto’s uit categorieën zoals compact, economy, bestelbusje, sedan, SUV, personenbusje, cabrio, luxe & sportmodellen aan een kleine prijs. Of je voorbij de Trevifontein of het Colosseum wilt rijden in een klassevolle SUV of de kleine hoekjes wilt doorkruisen in een wendbare compact, je kunt het dankzij SIXT. Je kunt zelfs extra’s zoals een navigatiesysteem en een extra bestuurder boeken waardoor je auto uniek wordt.

rome city content

SIXT locatie op de Rome Ciampino luchthaven

De SIXT Rome Ciampino luchthaven autoverhuur vestiging is snel te bereiken want wij liggen op vijf minuten wandelen van de aankomsthal. Toegekomen op Rome Ciampino? Wandel richting de luchthavenparkings. Als je het einde van parking 5 bereikt hebt, ga dan naar links op de Via Mario Mameli en neem de tweede straat rechts. Hierna sta je direct bij ons binnen. De wandelafstand is perfect voor het boeken van je voertuig waardoor het Rome Ciampino luchthaven auto huren nog eenvoudiger gaat. Je auto terugbrengen? Kom gewoon even langs wanneer het past in je reisschema en breng je sleutels binnen.

Ontdek Rome met je huurauto

Heb je onze prachtige auto in je bezit? Dan wordt het tijd om Rome te verkennen. Je hoeft niet ver te gaan want de mooie en rustgevende parken Via Appia Antica en Tenuta di Fiorano liggen op enkele minuten rijden van de SIXT vestiging. Graag historische en oogverblindende monumenten ontdekken? Rij dan door naar de Tomba dei sei arcosoli en het Mausoleum van Casal Rotondo. Als je na het bezoeken van deze sites zin hebt gekregen in de heerlijke Italiaanse keuken, begeef je dan naar het station Casablanca (gelegen op vijf minuten rijden) want dat ligt in het gastronomisch hart van de streek.