airport generic 6 1
airport generic 22
Autoverhuur

Olbia Luchthaven

Olbia Luchthaven

Olbia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via Degli Astronauti, 07026 Olbia


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: OLB

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een auto huren op Olbia airport? Wij helpen u verder!

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een zorgeloze vakantie in Italië. Lekker eten, een fruitig glas wijn en de ondergaande zon; wie houdt daar niet van? Sixt biedt u de mogelijkheid om van uw droomvakantie te genieten in Olbia zonder aan mobiliteit te moeten inboeten. Al jaren is ons bedrijf de absolute sterkhouder wanneer het aankomt op autoverhuur. Echte globetrotters weten dan ook waar ze zonder zorgen een auto kunnen huren. Nog voor het vertrek kan u al contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers om samen naar een gepaste huurauto te zoeken. Alleen bij Sixt kan u rekenen op de best mogelijke service!

airport generic 6 1
Bekijk meer Bekijk minder
friends beach trip

Olbia airport en meer, ontdek Sardinie in een klassevolle huurauto.

U wilt graag de omgeving ontdekken zonder afhankelijk te moeten zijn van het openbaar vervoer? Waarom dan geen auto huren? Het praktische nut van een huurauto valt niet meer te onderschatten. De bekwame en betrouwbare service geleverd door ons bedrijf maakt het plaatje compleet. Vergeet die vervelende busschema's en die ingewikkelde metroroutes. De moderne reiziger wil van dezelfde voordelen gebruik kunnen maken als thuis. Die wens maken wij ogenblikkelijk waar. Dankzij onze vele speciale aanbiedingen op Olbia airport kunt u in absolute luxe en comfort aan uw vakantie beginnen. Uw droomwagen wacht op u in een van onze garages!

car sunset trip

Autoverhuur en Olbia airport, wij maken het mogelijk.

Olbia en Sardinie wachten op u. Maak nu kennis met de eindeloze mogelijkheden die wij u aanbieden. Uiteraard besteden we ook ruime aandacht aan het aspect verkeersveiligheid. Een auto huren bij ons betekent dan ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw gezin. Onze huurautoŽs worden tot in de puntjes gecontroleerd en onderhouden door de meest bekwame werknemers. Veiligheid krijgt bij ons onvoorwaardelijke voorrang. Gun uw gezin alleen het beste door een auto bij ons te huren. Kies voor veiligheid en kwaliteit; kies voor ons!

David Hahne
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.5 / 397   Beoordelingen

Marco S.

Alles unkompliziert abgelaufen. Das Fahrzeug wurde im Vorfeld über die ADAC Autovermietung online gebucht und stand sofort zur Verfügung. Der Wagen ( Mini Clubman) war neuwertig und sauber. Preis/ Leistung war ok. Gerne wieder.

 

(Translated by Google)

Everything was straightforward. The vehicle was booked online in advance through ADAC car rental and was immediately available. The car (Mini Clubman) was new and clean. Price / performance was ok. Gladly again.

Franco D.

(Translated by Google) Effective staff polite and helpful compliments

 

(Original)

Personale efficace gentile e disponibile complimenti

Christian K.

Service und Leistung Top.

 

(Translated by Google)

Service and performance top.