Olbia Luchthaven

Olbia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Via Degli Astronauti, 07026 Olbia

GDS-Code: OLB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Extra informatie

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Olbia Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Olbia Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Vanuit Olbia Luchthaven rijdt je eenvoudig naar je bestemming.

Een roadtrip in stijl:

Tour rond in één van de topmerken, zoals een MINI of BMW.

Engelstalige service:

De vriendelijke SIXT medewerkers spreken Engels.

Blijf flexibel:

Kies voor later betalen en wijzig of annuleer je auto kosteloos.

Olbia luchthaven auto huren

Mooie bergen, prachtige stranden, sfeervolle steden en heerlijk eten. Sardinië heeft het allemaal. Dit eiland verken je het beste met een auto van SIXT autoverhuur Olbia Luchthaven (OLB). Olbia is het perfecte uitgangspunt voor jouw roadtrip en in deze havenstad zelf is veel te beleven. Stap snel jouw sedan, stationwagen of SUV in en ga erop uit. Maak jouw reis nog comfortabeler met één van de boekbare extra’s, zoals een extra bestuurder. Zo kan iedereen van tijd tot tijd ongestoord van alle uitzichten genieten. Kies een navigatiesysteem als je geen enkele geheime parel wilt missen.

 

Olbia luchthaven auto huren

SIXT’s locatie op Olbia Luchthaven

SIXT autoverhuur Olbia Luchthaven vind je bij de aankomsthallen van het vliegveld. Bij het SIXT kantoor helpt een medewerker je verder. Als je jouw favoriete auto van te voren via de website of app reserveert, dan hoef jij bij aankomst in Olbia niet lang te wachten en rijd jij direct in jouw huurauto weg. Voor het inleveren van de auto volg je de borden naar de blauwe parkeerplaats voor ‘lang parkeren’, voor de aankomsthal. Vervolgens volg je de borden naar sector B. Inleveren van de auto kan 24/7, zodat jij geen minuut van Sardinië hoeft te missen.

Ontdek Olbia met jouw huurauto

Olbía betekent oorspronkelijk ‘geluk’ en dat zul je in deze stad en omgeving zeker vinden. De havenstad kent een rijke geschiedenis, welke je kunt terugvinden in het Archeologisch Museum. Wil je nog meer pracht en praal uit de historie bewonderen? Breng dan een bezoek aan de prachtige Basilica di San Simplicio. In de omgeving van Olbia vind je mooie natuur en adembenemende stranden. Rijd met de auto naar de beroemde Costa Smeralda en geniet van het turquoise water in de baaien van Porto Istana en een kristalheldere zee in Sa Rena Bianca.