Cagliari Luchthaven

Cagliari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sala Arrivi, 09030 Elmas

GDS-Code: CAG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cagliari Luchthaven

Wat maakt SIXT Cagliari Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie bij de luchthaven:

je vindt SIXT op Cagliari Luchthaven (CAG).

24/7 inleveren:

Je kan je huurauto bij SIXT inleveren wanneer jij dat wilt.

Luxe vloot:

Betaal economy prijzen voor nieuwe modellen premium huurauto’s.

Goede service:

Onze Engelssprekende servicemedewerkers helpen je graag.

Auto huren op Cagliari Luchthaven

Een auto huren op Cagliari Luchthaven in Sardinië. Bij SIXT autoverhuur heb je de keuze uit een ruime vloot en kan je rekenen op een snelle en goede service. Touren over het eiland doe je in stijl in een cabrio, heb je meer plek nodig dan zijn er de premium station wagons. Reserveren is makkelijk en, zodra je de keuze voor je huurauto hebt gemaakt, zijn er de boekbare extra’s voor nog meer comfort. Zo kan je kinderen veilig vervoeren met kinderzitjes en zorgt GPS ervoor dat je de snelste route naar de volgende bestemming vindt. SIXT op Sardinië staat voor je klaar. 
 

Auto huren op Cagliari Luchthaven

SIXT 's locatie op Cagliari Luchthaven

De SIXT branch is op Cagliari Luchthaven makkelijk te vinden. De balie is gesitueerd in de aankomsthal, meteen voor de uitgang van de Sector A Domestic Arrivals. Wanneer je de huurauto weer komt terugbrengen volg je de aanwijzingen naar Car Rental Return. Je parkeert hier de huurauto in een van de aangewezen SIXT parkeerplaatsen. Kom je buiten de aangegeven openingstijden je auto terugbrengen, dan lever je de sleutels in bij de SIXT cabin. Binnen de openingstijden kan dit ook bij de SIXT branch in de aankomsthal.

Ontdek Cagliari met je huurauto

Een auto huren op Cagliari Luchthaven geeft je de ultieme vrijheid om Sardinië verder te verkennen. Hoofdstad Cagliari ligt in het zuiden en is een historische stad vol kastelen en kathedralen, markten en musea. Het strand van Poetto ligt dicht bij het centrum Vanuit Cagliari reis je met je huurauto af naar Costa Smeralda, de Golf van Orosei en Alghero. De weg van Porto Teulada naar Chia is een van de mooiste routes die je kunt rijden, langs witte stranden en adembenemende uitzichten. De rotsformaties van UNESCO erfgoed Su Nuraxi Nuraghe mag je ook zeker niet missen.