airport generic 20
airport generic 23
Autoverhuur

Turijn Luchthaven

Turijn Luchthaven

Turijn Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Strada Aeroporto 12, 10072 Caselle Torinese


Telefoon: +39-0294757979

GDS-Code: TRN

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

HUIDIGE INFORMATIE OMTRENT LOKALE BEPERKINGEN VANWEGE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Een auto huren bij Turijn Airport (TRN)

Bent u net geland op de luchthaven van Turijn en gaat u een welverdiende vakantie in Italië tegemoet? Maak het uzelf dan gemakkelijk door een auto te huren, zodat u er in de omgeving op uit kunt. Sixt is een betrouwbare autoverhuur service die wereldwijd actief is. U kunt een auto huren bij Turijn Airport bij de speciale Meet & Greet Service waar u maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds terecht kunt. In het weekend is de balie van 9 uur 's morgens tot 1 uur 's middags geopend en van 3 uur 's middags tot 7 uur 's avonds. Dit geldt ook voor feestdagen. Om u ideaal van dienst te kunnen zijn maken wij het ook mogelijk buiten de openingstijden uw huurauto op te halen en in te leveren.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
torino city small

Autoverhuur bij Turijn Airport, gemakkelijk geregeld met Sixt

Natuurlijk wilt u zorgeloos genieten op de plek van bestemming. Een auto huren is vaak een moeilijk proces, behalve bij ons. U kunt namelijk gemakkelijk vooraf telefonisch, bij uw reisbureau of online op onze website een reservering voor een huurauto maken. Daarbij heeft u geruime keuze uit verschillende modellen. Bij autoverhuur Turijn luchthaven verhuren we naast normale auto's ook sportauto's, cabrio's en SUV's.

torino city small2

Betrouwbaar én voordelig een auto huren

Of u nu een auto huurt voor privé of zakelijk gebruik, wij bieden u betrouwbare en goedkope autoverhuur. Niet alleen zijn wij actief op Turijn Airport, maar ook in andere landen. Waar u ook bent, wij bieden u de service die u nodig heeft!

Paolo Pugliese
( Station Manager )

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 147   Beoordelingen

Márton V.

Amazing customer service, great experience. I've been promoted so I get a Ford Kuga instead of Fiat 500 I only had to buy some extra insurance. Thanks a lot, ladies!

steve b.

Sorted me out with a nice car with winter tyres at a good price!

Camillo Di M.

(Translated by Google) Very kind staff. Top availability.

 

(Original)

Personale gentilissimo. Disponibilità al top.