Help Center
Hulp bij reserveringen, het ophalen van de auto, noodgevallen en meer.
Zoek in de hulponderwerpen

GPS navigatie

Een navigatiesysteem in je huurauto

Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen tijdens je vakantie of roadtrip met een navigatiesysteem van SIXT. Zelfs als je niet het exacte adres weet, kan een GPS je locaties aanbevelen die daar in de buurt zijn, zodat je altijd de weg zult vinden. SIXT biedt altijd goede prijzen, super klantenservice en een uitgebreide vloot. Maak de huurauto meer naar jouw zin met een navigatie upgrade van SIXT.

Rijd in de goede richting met SIXT

  • Naast de weg wijzen, kan een navigatiesysteem nog veel meer. Zo kan het navigatiesysteem bepaalde routes aanbevelen - het kan de kortste route aanbevelen, waardoor je tijd en benzinekosten bespaart. Het kan ook touristische routes adviseren, zodat je tijdens de auto rit de mooiste landschappen te zien krijgt.
  • De GPS kan je ook waarschuwen voor mogelijke files en je een alternatieve route aanbieden. Dit is ideaal als je op zakenreis bent, en je het echt niet kan permitteren om een belangrijke vergadering te missen, maar ook als je optimaal wilt genieten van jouw vakantietijd.
  • Vele navigatiesystemen zullen je ook adviseren over de verschillende snelheidslimieten en je waarschuwen als je te hard rijdt. Ze zullen je ook waarschuwen als er op jouw route zich een flitser bevindt. Let wel op, in sommige landen is het verboden om hier gebruik van te maken.
Wij vinden het belangrijk om het huren van een auto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we verhuurlocaties op plekken waar je niet zonder een auto kunt. Zo kun je auto's huren op de meest belangrijke luchthavens en treinstations en hebben wij in meer dan 40 Europese landen locaties waar je altijd terecht kunt om een auto te huren.
 

Auto's met standaard GPS

Sommige van onze automodellen hebben al een GPS in hun console! Dit word je bij het selecteren van een voertuigcategorie onder de autoverhuurspecificaties aangegeven.
 

Voeg GPS toe aan je boeking

Als je besluit om een navigatiesysteem toe te voegen aan jouw huurautoboeking, krijg je een huurauto met een ingebouwd navigatiesysteem of een draagbare GPS.
 

Voeg GPS toe aan je huurauto's

Wanneer je op onbekende wegen rijdt, kan het moeilijk zijn om met een standaard wegenkaart te navigeren, omdat de rijomstandigheden anders en onverwacht kunnen zijn. De GPS houd je op koers en maakt het rijden naar een nieuwe bestemming gemakkelijk. Onze navigatiesystemen zijn ook beschikbaar voor bestelwagens en cabriolets.
 
Was dit antwoord nuttig?
Ja, het was nuttig
Nee, ik heb verdere ondersteuning nodig