venice city content
Venetie Luchthaven

Venetie Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Viale Galileo Galilei 30/1, 30173 Venezia

GDS-Code: VCE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Venetie Luchthaven

Venetië luchthaven auto huren

Wil je een van de meest bezochte steden van Italië bezoeken en heb je een auto nodig om daar te komen? Ook al heeft de binnenstad van Venetië een andere infrastructuur dan de meeste steden, met de auto kom je tot de entree van de stad of een van de 117 eilanden Lido. De opties om bij Venetië Marco Polo een auto te huren zijn groot. Denk aan een Sedan, ruime SUV of gezinsvriendelijke Stationwagen. In Venetië ben je verzekerd van uitmuntende service en medewerkers die meedenken. Daarnaast ben je voor extra opties als een kinderzitje of extra bestuurder ook op het goede adres.

venice city content

Wat maakt vestiging Venetië zo speciaal

Ruime vloot:

Keuze uit allerlei luxe auto’s die niet ouder dan 6 maanden zijn.

Service:

Altijd vriendelijk te woord gestaan, klantenservice is 24/7 bereikbaar.

Diensten:

Autoverhuur, floating autodeelservice en meer via één platform.

Prijzen:

Goede en lage prijzen bij SIXT met betaalbare eersteklas auto’s.

SIXT’s locatie Venetië

Vanaf Venetië San Marco een auto huren is een fluitje van een cent. De SIXT balie bevindt zich vlakbij de aankomsthal van de San Marco luchthaven. Bij een reservering vooraf is het een kwestie van alles doornemen, de sleutels meenemen en vanaf de parking wegrijden. Wil je ter plekke een auto reserveren? Ook is het mogelijk vanaf de luchthaven een auto te huren als je last-minute een auto nodig hebt. Enhet terugbrengen van de auto doe je gemakkelijk op dezelfde balie en parking als waar je deze hebt opgehaald.

Ontdek Venetië met je huurauto

De auto brengt je vanaf het luchthaven naar Venetië. Bij de entree van de stad of op het eiland Lido kan de auto kwijt en vanaf daar verken je de stad te voet of per boot. Parkeer je auto op een van de parkeerplekken en let goed op welke je kiest. Met maar liefst 150 kanalen en 117 eilandjes is er genoeg om te bekijken in de stad. Dus verken een aantal eilanden naar keuze in een gondel of een hop on hop off bootje. Venetië is meer dan alleen water, bezoek een van de musea als het Peggy Guggenheim of een van de mooie bezienswaardigheden als de Canal Grande of de Rialtobrug.

SIXT fastlane beschikbaar - Digitaal en zonder omwegen direct naar uw huurauto

fast image001b

Auto via de app kiezen

Optie beschikbaar vanaf 30 minuten voor het begin van de huur.

fast image002

Direct naar de auto gaan

Geen wachttijd aan het loket. De SIXT-app leidt u naar het filiaal.

fastl image003

Auto via de app kiezen

Het huurcontract wordt onmiddellijk opgesteld.

fast image004

Teruggave zoals gewoonlijk

Na de rit de auto aan het station afgeven.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 289 Beoordelingen

Estamos muy satisfechos. El coche era lo que habíamos contratado, estaba nuevo. La chica que nos atendió en el aeropuerto hablaba castellano perfectamente y nos lo explicó todo muy bien. Además tuvieron un detalle que los deja en buen lugar ya que nos pusimos en contacto con ellos para avisar de que adelantábamos nuestro regreso 3 días y enseguida nos contestaron enviando un nuevo contrato con el precio inicial rebajado 200€. Así que todo muy bien.

Rosario M.

Facile da Raggiungere,Personale molto disponile,cortese e professionale e veloce

Djamel M.

Très bonne expérience ! Giulia et Anna sont au TOP ! Très bon accueil et véhicule TOP ( Surclassé pour peu de BMW série 3 estate à Audi A5 sport back ! ).

 

Très bonne première expérience !