Leipzig/Halle Luchthaven

Leipzig/Halle Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminalring 11/Terminal B, 04435 Leipzig/Halle

GDS-Code: LEJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

07:00 - 23:30

ZA - ZO:

10:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Leipzig/Halle Luchthaven

Wat maakt SIXT Leipzig Halle Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt SIXT meteen in Terminal B van Leipzig Airport (LEJ).

Ruime vloot:

Je kiest je SIXT huurauto uit de nieuwste modellen van topmerken.

Goede service:

Je kan kosteloos annuleren wanneer je kiest voor later betalen.

Betaalbare luxe:

Je huurt hier voor een economy prijs premium klasse auto’s.

Een auto huren op Leipzig Halle Luchthaven

Om een auto huren op Leipzig Halle Luchthaven moet je bij SIXT zijn. Kies uit een ruime vloot premium modellen van topmerken je ideale huurauto voor een zakenreis, korte weekendtrip of lange vakantie. Reserveren is zo gedaan en je kan rekenen op een goede service. Om je reis zo aangenaam mogelijk te maken biedt SIXT je handige extra opties. Ga voor GPS in een Premium SUV en je komt overal zonder verdwalen. Voor de kleine passagiers rust je een Premium Stationwagen uit met veilige kinderzitjes. Plan je een trip tijdens de wintermaanden, dan zijn winterbanden geen overbodige luxe. 

Een auto huren op Leipzig Halle Luchthaven

SIXT 's locatie op Leipzig Halle Luchthaven

De SIXT autoverhuur Leipzig Halle Luchthaven vind je in Terminal B. Deze ligt aan de overkant van de aankomsthal. Het vliegveld Leipzig Halle ligt vlak naast de A14 in de buurt van “Schkeuditzer Kreuz". Neem de afrit bij de aanduiding "Airport Leipzig/Halle" en volg vanaf hier de borden naar auto terugbrengen ("Mietwagenrückgabe"). Vanaf de A9 neem je de afslag Grosskugel. Rij richting DHL en hierna naar de luchthaven. Je vindt de aangewezen parkeerplaatsen voor SIXT in de car park. Breng de huurauto terug bij Central op Level 0, onder  de car park bij de Check-In Area.
 

Ontdek Leipzig met je huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur op Leipzig Halle Luchthaven verken je de stad en omstreken in alle vrijheid. Winkelen doe je in de Madle passage en in de winter is het tijd voor de kerstmarkt. In de Sint Thomaskerk speelde niemand minder dan Johann Sebastian Bach ooit het orgel en in het huis van componist Mendelssohn is een museum. Bezoek de Leipzig Zoo of bekijk de stad vanaf de Panorama toren. Rij naar het Ertsgebergte, ga naar het kuuroord van Oberweisenthal of maak een dagtocht naar het Harzgebergte.