Keulen Bonn Luchthaven

Keulen Bonn Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Kennedystr./Mietwagenzentrum, 51147 Köln

GDS-Code: CGN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Keulen Bonn Airport zo speciaal?

Grote vloot:

Met een enorme diversiteit aan autos, vind jij jouw favoriet.

Engelstalige service:

De medewerkers spreken Engels en zijn 24/7 bereikbaar.

Handige ligging:

Vanaf het vliegveld rijd je eenvoudig naar je bestemming.

Luxe auto’s:

Rijd weg in een topmerk zoals een nieuwe Audi, BMW, of Mercedes.

Keulen Bonn Airport auto huren

Zowel natuur- en cultuurliefhebbers zullen het naar hun zin hebben in Keulen, maar ook het nabijgelegen Bonn mag zeker niet worden gemist. Hoe kun je nu beter beide steden en omgeving ontdekken dan met de auto? Kijk daarom snel bij Keulen Bonn Airport auto huren welke sedan, SUV, stationwagen, cabrio of sportauto bij jou past. Reserveer eenvoudig één van de beschikbare extra’s, zoals een tankservice, zodat jij je bij het ophalen en inleveren van de auto niet druk hoeft te maken om een volle tank. Of meld een extra bestuurder aan, zodat iedereen af en toe ontspannen naar buiten kan kijken.

 

Keulen Bonn Airport auto huren

SIXT’s locatie op Keulen Bonn Airport

Als je met het vliegtuig komt, dan vind je vanuit de aankomsthal het kantoor van autoverhuur Keulen Bonn Airport (CGN) tussen terminal 1 en 2. De locatie is ook eenvoudig te bereiken met de trein en bus. Voor het terugbrengen van jouw huurauto volg je de borden ‘Mietwagen/rental car. Bij parkeerterrein 2, neem je de rechter slagboom en rijd je door op de begane grond totdat je de inleverzone van SIXT ziet aan je linkerkant. Teruggave van de auto is 24/7 mogelijk. Buiten openingstijden doe je de sleutel in de daarvoor bestemde box op het parkeerterrein.

Ontdek Keulen en Bonn met jouw huurauto

In de historische stad Keulen bezichtig je zeker de Dom van Keulen. Voor een prachtig uitzicht over de stad, beklim je de 509 treden die deze kerk rijk is. Je inspanning wordt beloond. Bij helder weer zie je zelfs Bonn liggen, jouw volgende bestemming. In deze voormalige hoofdstad van West-Duitsland breng je een bezoek aan het Beethoven Museum, of ga je op avontuur in de charmante omgeving die tot de verbeelding spreekt. Rijd bijvoorbeeld naar het beroemde Drakenburg Kasteel en maak van jouw reis een sprookje.