Oberpfaffenhofen Luchthaven

Oberpfaffenhofen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Claude-Dornier-Str. 1, 82234 Weßling

GDS-Code: OBF

Openingstijden

MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

06:00 - 14:00

ZO:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Oberpfaffenhofen Luchthaven speciaal?

24/7 service:

Vriendelijke medewerkers zijn altijd voor jou bereikbaar.

Nieuwe vloot:

Geen enkele huurauto uit onze vloot is ouder dan 3 maanden.

Keuze uit topmerken:

Rijd weg in een Audi, BMW of Mercedes en ervaar luxe.

Blijf flexibel:

Betaal later en jij kunt jouw reservering kosteloos wijzigen.

Oberpfaffenhofen airport auto huren

Oberpfaffenhofen is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan deze mooie omgeving, die je het beste ontdekt met een auto van SIXT autoverhuur Oberpfaffenhofen Luchthaven (OBF). Hier huur jij jouw favoriete SUV, stationwagen of sedan. Ga je met de hele familie of vriendengroep op stap? Reserveer dan één van onze busjes. Boek één van extra’s  om jouw huur helemaal af te stemmen op jouw wensen. Neem bijvoorbeeld een aantal ritten naar het buitenland, zodat jij het avontuur ook over de grens kan zoeken. Maak je rit nog aangenamer met de comfort features, zoals parkeerhulp en stoelverwarming.

 

 

Oberpfaffenhofen airport auto huren

SIXT’s locatie Oberpfaffenhofen Luchthaven

Autoverhuur Oberpfaffenhofen Luchthaven werkt met een meet & greet service. Dit betekent dat er geen SIXT kantoor gevestigd is op de luchthaven, maar dat één van onze medewerkers jou opwacht bij de gate bij aankomst op het vliegveld. Daar neem je de sleutel en het huurcontract in ontvangst. Laat bij jouw reservering jouw vluchtnummer, adres, creditcardgegevens, e-mailadres en telefoonnummer achter en stap na aankomst snel de auto in. Het ophalen van de auto is tegen een vergoeding ook mogelijk buiten genoemde openingstijden. Je levert de auto in op hetzelfde adres als waar je deze ophaalt.

Ontdek Oberpfaffenhofen met jouw huurauto

In de afwisselende omgeving van Oberpfaffenhofen zijn veel mooie plekken te bezoeken die met de auto goed bereikbaar zijn. Binnen een kwartier rijd je bijvoorbeeld naar Pilsensee. Maak een wandeling langs dit prachtig grote meer of neem een duik op een zonnige dag. Met het comfort van een SIXT auto is het ook niet erg om een stukje verder te rijden, dus neem zeker de tijd om het indrukwekkende tussen de bergen gelegen Kasteel Neuschwanstein te bezoeken. Heb je zin gekregen in wat reuring? Economisch en cultureel centrum München ligt slechts 30 kilometer verderop.