Friedrichshafen Luchthaven

Friedrichshafen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafen Loewental, 88046 Friedrichshafen

GDS-Code: FDH

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

10:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Friedrichshafen Luchthaven

Wat maakt Friedrichshafen luchthaven zo speciaal?

Topmerken beschikbaar:

Verken Friedrichshafen in een Audi, Tesla of een BMW.

Blijf flexibel:

Betaal later en houd de mogelijkheid om gratis te annuleren.

Ruime vloot:

Tussen onze diverse auto’s vind jij een voertuig dat bij jou past.

Economy prijzen:

Tegen lage prijzen vind je bij ons auto’s met hoog comfort.

Friedrichshafen airport auto huren

Of je nu uitkijkt naar een actieve vakantie, naar wandelen in de natuur of naar het bezoeken van verschillende musea; in Friedrichshafen vind je het allemaal. Om ook alles te kunnen doen in de tijd die je hebt, huur je een voertuig bij SIXT autoverhuur Friedrichshafen luchthaven (FDH). Je bereikt ons eenvoudig en voor je het weet rijd je weg in je SUV, sedan of sportauto. Je breidt je reservering uit met onze boekbare extra’s. Vraag om een navigatiesysteem, meld een tweede bestuurder aan en kies een passende schadedekking voor een zorgeloze rit.

 

 

Friedrichshafen airport auto huren

SIXT’s locatie Friedrichshafen luchthaven

Ga bij aankomst op het vliegveld richting de linker aankomsthal. In deze hal is het kantoor gevestigd van SIXT autoverhuur Friedrichshafen luchthaven. Ook met de bus en trein is de luchthaven en het kantoor eenvoudig te bereiken. Als je de auto terugbrengt volg je de bordjes ‘Car Rental return’ en parkeer je de auto op de SIXT parkeerplaatsen. Deze vind je in de richting van P 3+4. Tegen vergoeding kun je de auto buiten openingstijden ophalen. Wij begrijpen dat je zo lang mogelijk van je auto wil genieten. De auto buiten openingstijden terugbrengen is dan ook kosteloos.

Ontdek Friedrichshafen met je huurauto

Heb je interesse in geschiedenis en luchtvaart? Dan is het Zeppelin Museum iets voor jou. Hier kom je alles te weten over de historie van dit bijzondere luchtvaartuig. Voor wie hier niet uitgekeken raakt, zet de dag voort in het Dornier Museum om een nog grotere wereld van lucht en ruimte te ervaren. Zin in een actieve dag? Rijd dan met je auto naar de Bodensee. Hier kun je fijne wandelingen maken, picknicken en verschillende watersporten beoefenen. Nog energie over? Beklim terug in Friedrichshafen de uitzichttoren voor een goed uitzicht op de stad en het meer.