airport generic 22 1 airport generic 16
airport generic 23
Autoverhuur

Friedrichshafen Luchthaven

Friedrichshafen Luchthaven

Friedrichshafen Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Flughafen Loewental, 88046 Friedrichshafen

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

21:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

17:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren bij Friedrichshafen Luchthaven (FDH)

In Friedrichshafen is veel te zien en veel te doen. Of u nu een bezoek wilt brengen aan het Zeppelinmuseum, wilt genieten van een prachtig uitzicht vanaf de Aussichtsturm of actief wilt watersporten op de Bodensee, het kan allemaal! Hoe aangenaam zou het zijn om volop te kunnen genieten van uw reis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervoer? Wanneer u besluit een auto te huren bij Friedrichshafen Luchthaven, kunt u deze op het overeengekomen tijdstip ophalen. Met het goedkope autoverhuur bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer en kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

airport generic 22 1 airport generic 16
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving navi
Autoverhuur bij Friedrichshafen Luchthaven is snel en voordelig

Sixt komt graag aan uw wensen tegemoet. Wilt u een luxe sportauto of heeft u liever een stationcar? Geeft u de voorkeur aan handgeschakeld of wilt u een automaat? Het ruime assortiment van autoverhuur Friedrichshafen Luchthaven biedt voor ieder wat wils. Merken als BMW, Audi, Mercedes en Fiat zijn online te reserveren op www.sixt.nl of via onze app op uw smartphone of tablet. Reserveert u liever telefonisch? Dan belt u +31 (0)23-5 69 86 56. U kunt met onze medewerkers ook overige wensen, zoals het goedkoop bijboeken van een navigatiesysteem, sneeuwkettingen of kinderzitje bespreken.

car window rain road
Een auto huren, gemakkelijk en betrouwbaar

Met een huurauto bij Friedrichshafen Luchthaven biedt Sixt u, evenals in veel andere landen, de mogelijkheid om gemakkelijk een auto te huren voor zowel zakelijk gebruik als voor privédoeleinden. U kunt een auto huren bij Friedrichshafen Luchthaven die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Als prettige extra heeft u bij elke huurauto vrije kilometers. In een betrouwbare auto kunt u eropuit!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 32   Beoordelingen

Verena G.

Sehr nette und kompetente Mitarbeiter! Bei der Germania Insolvenz wurde mir sehr schnell geholfen. Vielen Dank dafür.

Bernd Michael E.

Top-Mietwagenanbieter am Flughafen Friedrichshafen. Schneller und netter Service. Immer gepflegte Autos vom PKW bis zum Kleinlastwagen sind hier erhältlich.

Alex T.

Alles super, ein x3 m Sport bekommen statt einen s-Max...