airport generic 24
airport generic 19
Autoverhuur

Münster/Osnabruck Luchthaven

Münster/Osnabruck Luchthaven

Münster/Osnabruck Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airportallee 1, Terminal 2, 48268 Greven


Telefoon: +49-257191513

GDS-Code: FMO

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:45

ZA:

08:00 - 21:00

ZO:

15:00 - 23:45

Vakanties:

15:00 - 23:45

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Munster Osnabrugge Luchthaven

Vliegt u binnenkort naar Munster of Osnabrugge in Duitsland? Om zo comfortabel mogelijk op uw eindbestemming te komen, kunt u bij Sixt een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven. Zodra u geland bent, zorgen wij ervoor dat uw vervoer klaarstaat. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Munster Osnabrugge hoeft u alleen nog maar naar de servicebalie te gaan. De balie is 7 dagen per week geopend, maar het is in overleg ook mogelijk om de auto buiten de openingstijden op te halen. De balie vindt u in parkeergarage A, waar ook de auto's geparkeerd staan.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
business trip
Voordelen van autoverhuur bij Munster-Osnabrugge Luchthaven

Met een huurauto bent u in een mum van tijd op uw plaats van bestemming. Is uw eindbestemming Munster, dan is het nog zo'n 28 kilometer rijden vanaf de luchthaven. Als u van plan bent om richting Osnabrugge te gaan, is het nog 35 kilometer rijden. In Munster kunt u met de auto de stad ontdekken. Maak bijvoorbeeld een rondje langs alle bekende kerken die de stad rijk is! Een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier de regio Nedersaksen kunt verkennen.

guy driving stuck traffic
Snelle en goedkope autoverhuur

Het is heel gemakkelijk om uw reservering voor de huurauto te regelen. U kunt telefonisch of online reserveren, maar er is ook een app voor smartphones en tablets beschikbaar. U heeft grote keuze aan typen auto's. Zo kunt u kiezen voor een compacte stadsauto, maar zijn er ook ruime busjes beschikbaar. Daarnaast kunt u bij deze vestiging van Sixt terecht voor het huren van SUV's, sportauto's en cabrio's. Bij Sixt autoverhuur Munster Osnabrugge Luchthaven huurt u goedkoop een auto voor een soepel verloop van uw reis.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 34   Beoordelingen

Andre T.

Stets freundliches und kompetentes Personal

 

(Translated by Google)

Always friendly and competent staff

M C.

Sehr schön Mitarbeiter nehmen ihren Job ernst viele liebe Grüße an den Stationsleiter

 

(Translated by Google)

Very nice employees take their job seriously many greetings to the station manager

Aditi E.

Wir haben einen sehr guten Service von Sixt am Flughafen FMO erlebt. Die Mitarbeiterin war freundlich, das Auto prima und die Rückgabe in Düsseldorf unkompliziert. Würde Jederzeit wieder bei Sixt ein Auto mieten.

 

(Translated by Google)

We experienced a very good service from Sixt at the airport FMO. The employee was friendly, the car great and the return in Dusseldorf uncomplicated. Would rent again any time at Sixt a car.