airport generic 24
airport generic 19
Autoverhuur

Münster/Osnabruck Luchthaven

Münster/Osnabruck Luchthaven

Münster/Osnabruck Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Airportallee 1, Terminal 2, 48268 Greven

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:45

ZA:

08:00 - 21:00

ZO:

15:00 - 23:45

Vakanties:

15:00 - 23:45

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Munster Osnabrugge Luchthaven

Vliegt u binnenkort naar Munster of Osnabrugge in Duitsland? Om zo comfortabel mogelijk op uw eindbestemming te komen, kunt u bij Sixt een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven. Zodra u geland bent, zorgen wij ervoor dat uw vervoer klaarstaat. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Munster Osnabrugge hoeft u alleen nog maar naar de servicebalie te gaan. De balie is 7 dagen per week geopend, maar het is in overleg ook mogelijk om de auto buiten de openingstijden op te halen. De balie vindt u in parkeergarage A, waar ook de auto's geparkeerd staan.

airport generic 24
Bekijk meer Bekijk minder
business trip
Voordelen van autoverhuur bij Munster-Osnabrugge Luchthaven

Met een huurauto bent u in een mum van tijd op uw plaats van bestemming. Is uw eindbestemming Munster, dan is het nog zo'n 28 kilometer rijden vanaf de luchthaven. Als u van plan bent om richting Osnabrugge te gaan, is het nog 35 kilometer rijden. In Munster kunt u met de auto de stad ontdekken. Maak bijvoorbeeld een rondje langs alle bekende kerken die de stad rijk is! Een auto huren bij Munster Osnabrugge Luchthaven zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier de regio Nedersaksen kunt verkennen.

guy driving stuck traffic
Snelle en goedkope autoverhuur

Het is heel gemakkelijk om uw reservering voor de huurauto te regelen. U kunt telefonisch of online reserveren, maar er is ook een app voor smartphones en tablets beschikbaar. U heeft grote keuze aan typen auto's. Zo kunt u kiezen voor een compacte stadsauto, maar zijn er ook ruime busjes beschikbaar. Daarnaast kunt u bij deze vestiging van Sixt terecht voor het huren van SUV's, sportauto's en cabrio's. Bij Sixt autoverhuur Munster Osnabrugge Luchthaven huurt u goedkoop een auto voor een soepel verloop van uw reis.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 24   Beoordelingen

Thorsten K.

Ein toller Service und eine kompetente Bedienung! Sehr empfehlenswert-Danke Sixt

Roman W.

Immer wieder gern bei Sixt in Münster Flughafen.

Abu A.

0-5 Sterne

Ich musste am Flughafen länger warten. Diesmal jedoch nicht als Sixt Kunde

folgendes ist mir aufgefallen

 

Für das Service Personal 5 Sterne, da sie permanent am rotieren gewesen sind, zwischendurch hatten sie nur kurze Zeit um einige Fahrzeuge aufzubereiten (klar dass es dann nicht perfekt wird) aber Vorgabe ist Vorgabe....

 

3-4 Sterne für das „Counter-Personal“ manche waren bemüht alles in die Wege zu leiten, dass es zur vollsten Zufriedenheit für den Kunden abläuft, manch Anderem lag das Hauptaugenmerk am Zusatzverkauf.

Aber auch hier: Vorgabe ist Vorgabe....

 

0-1 Stern für das Unternehmen, da es nur noch um Zusatzverkäufe geht. Größeres Auto, zus. Versicherung, usw. alles etwas zu penetrant

 

Leider