Münster/Osnabrück Luchthaven

Münster/Osnabrück Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airportallee 1, Terminal 2, 48268 Greven

GDS-Code: FMO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 10:30

12:00 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Münster/Osnabrück Luchthaven

Wat maakt Munster/Osnabrugge Luchthaven zo speciaal?

Toplocatie:

Je vindt onze vestiging in de parkeergarage van de luchthaven (FMO).

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto op elk moment van de dag terug.

Klantenservice:

Onze vriendelijke collega’s leveren topservice in het Engels.

Betaalbare luxe:

Geniet van topmerken zoals BMW en Audi tegen scherpe prijzen.

Auto huren Munster/Osnabrugge Luchthaven

Is de Munster Osnabrugge Luchthaven binnenkort jouw reisbestemming? Dan is een auto huren bij Munster/Osnabrugge autoverhuur van SIXT gemakkelijk en snel geregeld. Ontvang meteen jouw huurauto zodra je geland bent. Er is genoeg keuze en daarom vind je bij SIXT altijd een huurauto die bij jou past. Met verschillende voertuigcategorieën, zoals een compact, SUV, sedan, cabrio of personenbusje ben je verzekerd van een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Jouw boeking is tevens niet compleet zonder boekbare extra’s, zoals een kinderstoeltje, gps of extra bestuurder. Jouw reis begint hier met SIXT.

Auto huren Munster/Osnabrugge Luchthaven

SIXT locatie op Munster/Osnabrugge Luchthaven

Van vliegtuig meteen door naar jouw huurauto doe je met SIXT Munster/Osnabrugge Luchthaven autoverhuur. Onze vestiging vind je in parkeergarage A van de luchthaven, hier staan tevens ook de voertuigen van SIXT geparkeerd. Je geniet extra van jouw huurauto want na de huurperiode is het terugbrengen erg gemakkelijk en snel geregeld. Parkeer het voertuig op de SIXT parkeerplekken en lever de sleutels weer in bij één van onze medewerkers. Komt het inleveren van de huurauto beter uit buiten de openingstijden? Dan kan je de sleutels eenvoudig achterlaten in het sleutelkastje naast de vestiging.

Ontdek Munster & Osnabrugge met jouw huurauto

Vanaf de luchthaven is het 35 kilometer rijden naar Osnabrugge en is Munster zo’n 28 kilometer rijden vanaf de luchthaven. Bezoek het Kunstmuseum Pablo Picasso of het Stadtmuseum voor een cultuur middagje. Of neem een kijkje bij één van de vele kerken die Munster die rijk is, zoals de St. Paulusdom, St. Clemenskerk of St. Lambertuskerk. Bezoek het Munster Kasteel en loop meteen rond in de botanische tuin die zich in de kasteeltuin bevindt. In Osnabrugge kan je de Mariakerk beklimmen en aan de top genieten van het prachtige uitzicht. Of rijd naar het geopark Terra Vita en geniet van de natuur.