Sylt Luchthaven

Sylt Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr. 1, 25980 Sylt/OT Tinnum

GDS-Code: GWT

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

10:00 - 17:00

Vakanties:

10:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sylt Luchthaven

Wat maakt de luchthaven van Sylt zo speciaal?

Flexibele locatie:

Ontdek heel het eiland Sylt gewoon vanaf het vliegveld.

Achteraf betalen, geen probleem:

Annuleer gratis je boeking en betaal wat later.

Engels gesproken service:

Medewerkers spreken Engels en Duits op Sylt.

 

Luxe auto’s tegen lage prijzen:

Voor weinig extra kosten heb je luxe auto’s.

Sylt luchthaven auto huren

Snel en comfortabel een auto huren op de Duitse luchthaven Sylt (GWT) is zo geregeld. Dit kan bij de SIXT autoverhuur die zich ten oosten van het kleine vliegveld bevindt aan de Flughafenstrasse. Het staat duidelijk aangegeven. Een auto huren is handig op dit Duitse eiland. Op luchthaven Sylt is er een groot assortiment huurauto’s en je kan kiezen uit meerdere categorieën huurauto’s. Zo zijn er veel stationwagens voor het gezin of gloednieuwe sedans. Daarnaast kun je de huurauto’s van handige extra’s voorzien, zoals navigatie, diverse veilige kinderstoelen of een auto met automaat.

 

Sylt luchthaven auto huren

SIXT locatie op de luchthaven van Sylt, Duitsland

De SIXT autoverhuur op het eiland Sylt vind je vlak bij de luchthaven. De SIXT verhuur is zeer eenvoudig te vinden want het vliegveld is klein en overzichtelijk. Daarna leidt iedere weg naar de stad en van daaruit naar de rest van het eiland. Een huurauto is dus super handig op Sylt. Bij het verlaten van het eiland Sylt kun je de auto bij de SIXT locatie achterlaten. Onze collega’s ontvangen de sleutel graag op de parkeerplaats op de luchthaven. Kortom: met een huurauto van SIXT is een reis naar Sylt een geweldig uitstapje.

Ontdek Sylt met je huurauto

Sylt is een Duits eiland op de grens van Duitsland en Denemarken aan de westkant van beide landen. Westerland genaamd. Het heeft een unieke vorm, waardoor je van noord naar zuid veel kunt zien en beleven. Er is heel veel kust en het leven speelt zich voornamelijk daar af. Bij de Westlander Korpromenade bijvoorbeeld. Of de Rotes kliff met zijn vele houten loopbruggen. Verder zijn er veel plekken met bijzondere namen te vinden als Ellebogen en Himmelsleiter die je zeker moet gaan opzoeken. Het eiland Sylt met zijn typische eilandleven zal je bevallen, zeker in je SIXT huurauto.