Neurenberg Luchthaven

Neurenberg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenstr./Mietwagenzentrum, 90411 Nürnberg

GDS-Code: NUE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:30 - 23:30

ZA - ZO:

08:00 - 23:30

Vakanties:

08:00 - 23:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Neurenberg Luchthaven

Wat maakt de luchthaven van Neurenberg zo speciaal?

Top locatie:

Ontdek Neurenberg en zijn omgeving flexibel vanaf het vliegveld.

Boek eerst, betaal achteraf:

Wijzig je boeking gratis en betaal wat later.

Engelstalige communicatie:

Het team in Neurenberg spreekt goed Engels.

Lage prijzen voor topmerken auto’s:

Zeer fijne auto’s, tegen lage kosten.

Neurenberg luchthaven auto huren

De luchthaven van de stad Neurenberg ligt in de buurt van de grens met Tsjechië. Wie hier een auto wil huren zit goed, want ten zuiden van het vliegveld (NUE) bevindt zich de autoverhuur van SIXT. Op de luchthaven van Neurenberg bij SIXT kun je kiezen uit meerdere categorieën auto’s, zals SUV ’s en stationwagens. De SIXT autoverhuur heeft natuurlijk ook vele mooie sedans beschikbaar. Profiteer direct van een upgrade of van de extra’s, zoals navigatie of een automaat. En je kan ook kiezen uit veilige kinderstoelen. Bespreek alles even met het SIXT team of kijk op handige SIXT app.

 

Neurenberg luchthaven auto huren

SIXT locatie op de luchthaven van Neurenberg

Het vliegveld van Neurenberg ligt in de Nordwestliche aussenstadt. De SIXT autoverhuur is hier makkelijk te vinden en een auto huren is dan ook zo geregeld. SIXT heeft een handige ligging aan de zuidkant van de luchthaven. Via de Erlangerstrasse kun je Neurenberg naar het zuiden in korte tijd bereiken. Wanneer je teruggaat laat je de auto eenvoudig achter op de parkeerplaats van de SIXT locatie op de luchthaven van Neurenberg. Onze vriendelijke collega’s regelen vandaar de rest. Met een huurauto van SIXT kun je altijd in en rondom het vliegveld overal naar toe.

Ontdek Neurenberg in Duitsland met je huurauto

In Neurenberg dat in Zuid-Duitsland ligt is heel veel Duitse geschiedenis te vinden. Van voor WOII, maar ook van tijdens en vooral na deze periode.  Zo heb je er de Reichs-parteigelande, waar over de opkomst van het Nazisme wordt verteld. Maar ook de justitie-gebouwen waar de beruchte Neurenbergse processen plaatsvonden is geweldig. Verder is Neurenberg een prachtige historische stad met veel musea en oude pleinen in een mix van oude en nieuwe architectuur. Dat maakt de stad Neurenberg tot een geweldige reis ervaring, die je vooral vreugde geeft in je voordelige SIXT huurauto.