Bremen Luchthaven

Bremen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenallee 27, Terminal 1, 28199 Bremen

GDS-Code: BRE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 23:00

ZA:

08:00 - 15:30

ZO:

10:00 - 23:00

Vakanties:

10:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bremen Luchthaven

Wat maakt de Bremen vestiging zo speciaal?

Stap snel bij SIXT binnen:

Wij liggen in de inkomsthal van de Bremen luchthaven.

24 uur teruggave:

Je huurvoertuig terugbrengen kan op elk moment van de dag.

Je perfecte auto:

Dankzij ons ruim aanbod vind je zeker de auto die je zoekt.

Gloednieuwe huurauto:

Onze voertuigen zijn ongeveer drie maanden oud.

Bremen luchthaven auto huren

Geland op de Bremen en wil je graag de onvervalste sfeer van de stad gaan opsnuiven in het Rathaus of de Kunsthalle? Dan moet je zeker een Bremen luchthaven auto huren bij SIXT. Wij hebben namelijk modellen zoals economy’s, compacte wagens, sedans, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusje, SUV’s, luxe & sportmodellen beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk met de familie naar het Schnoor Viertel gaan in een SUV of tijdens een solo trip doorheen de smalle straten van de Marktplatz rijden in een compact. Je auto optimaliseren? Voeg dan een navigatiesysteem, kinderstoelen of een extra bestuurder toe.

Bremen luchthaven auto huren Bremen luchthaven auto huren

SIXT locatie op Bremen luchthaven

Huur een auto in Bremen luchthaven (BRE) want dit verloopt zeer eenvoudig. Zo bereik je de SIXT branche enorm gemakkelijk. Dit is omdat de vestiging namelijk in de inkomsthal van de luchthaven ligt. Ben je geland? Verlaat de luchthaven dan aan de kant van het park. Op die weg zul je ongetwijfeld onze branche tegenkomen. Tijdens die korte wandeling heb je nog net tijd genoeg om je auto te huren via onze applicatie, telefoon of website. Het terugbrengen van je auto verloopt al even snel. Je auto parkeren, sleutels afgeven en dan naar je volgende bestemming vertrekken.

Ontdek Bremen met je huurauto

Heb je de Bremen luchthaven autoverhuur gebruikt? Rij dan eens in je prachtige huurauto naar de Historische Altstadt. Daar kun je namelijk genieten van de wondermooie gebouwen en de authentieke restaurants en bars. Wil je de prachtige monumenten omruilen voor de rustgevende natuur? Ga daarna bijvoorbeeld met je familie naar het Burgerpark of naar de Botanika voor een ontspannende wandeling. Wordt het daarna tijd om ofwel musea te gaan bezoeken of te genieten van entertainment? Dan zijn de Universum Bremen, het Ubersee-Museum, het GOP Variete-Theater Bremen en Die Glocke een must-visit.