airport generic 31
airport generic 28
Autoverhuur

Bremen Luchthaven

Bremen Luchthaven

Bremen Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flughafenallee 27, Terminal 1, 28199 Bremen


Telefoon: +49-8966060060

GDS-Code: BRE

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 23:00

ZA:

08:00 - 23:00

ZO:

09:00 - 23:00

Vakanties:

09:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren op Bremen luchthaven

Het maakt niet uit u Bremen zakelijk of privé bezoekt: de Noord-Duitse stad zal indruk op u maken. De geest en de sfeer van de oude Hanze-stad komt zo'n beetje uit alle poriën van de havenstad en u zult blij verrast zijn door het prachtige oude "Schnoor" centrum. Zo'n bruisende handelsstad kunt u het beste leren kennen met uw eigen auto die u bij Sixt autoverhuur Bremen Luchthaven (terminal 3) vindt. U kunt kiezen uit vele modellen, waarmee u kunt gaan en staan waar u wilt.

airport generic 31
Bekijk meer Bekijk minder
service city country
Autoverhuur Bremen Luchthaven

Het auto huren Bremen Luchthaven is net zo eenvoudig als het boeken van uw reis. U boekt via uw reisbureau direct uw huurauto bij Sixt of u bestelt de auto zelf via de website. Juist als u zoekt naar een goedkope autoverhuur kunt u uw het beste uw auto huren bij Bremen Luchthaven. Onze auto's zijn er in vele merken, modellen en varianten, zoals cabrio's, luxe diesels, ruime SUV's enzovoort. Al onze auto's zijn jonger dan zes maanden zodat u altijd over een moderne en betrouwbare auto beschikt. Uiteraard zijn de auto's in de herfst en winter voorzien van winterbanden en ook een navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden. U kunt op deze manier goedkoop / snel en voordelig de stad en de omgeving verkennen. De stad heeft een aantal interessante musea met moderne kunst, maar ook over de haven en het verleden als Hanzestad die een belangrijke rol in onze Gouden Eeuw speelde.

car city country1
Auto huren

Uw huurauto brengt u ook verder in het Noord-Duitse buitengebied, waar in sommige dorpjes de tijd stil lijkt te staan. Vergeet niet -als het lukt- een uitstapje naar Hamburg te maken. Met een auto huren bij Bremen Luchthaven kunt u doen wat u wilt en bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer. Ontdek deze bruisende stad in uw eigen tempo.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 72   Beoordelingen

stanislav k.

Convenient but staff not well familiar with cars and prices subjective

Gerd H.

Sehr guter Service; schnell, zuvorkommend... also perfekt!

 

(Translated by Google)

Very good service; fast, courteous ... so perfect!

Gerhard K.

Völlig unkomplizierter und professioneller Service. Absolut zufrieden

 

(Translated by Google)

Completely uncomplicated and professional service. Absolutely satisfied